Victoria porodila dceru Harper Seven. Půjde jí královský pár za kmotry?

Victoria porodila dceru Harper Seven. Půjde jí královský pár za kmotry?

Napřed herečka Natalie Portmanová pojmenovala syna Alef podle prvního písmena hebrejské abecedy, teď David (36) a Victoria (37) Beckhamovi dali svému čtvrtému dítěti prostřední jméno Seven čili "sedm".

Celým jménem se jejich dcera jmenuje Harper Seven Beckhamová.

První potomek ženského pohlaví se mamince Victorii, bývalé hvězdě anglické dívčí skupiny Spice Girls, narodil císařským řezem v neděli (10. 7.) ráno v Cedars-Sinai Hospital v kalifornském Los Angeles. Blahopřání již poslal i princ William a jeho žena Kate, kteří se s Davidem Beckhamem setkali v pátek.

Výběr jména možná souvisí i s tím, že se Harper narodila v sedmém měsíci v roce, v 7:55 ráno a vážila 7 liber 10 uncí (3 458 gramů). Ale patrně ještě důležitější je fakt, že pro bývalého kapitána anglického národního fotbalového týmu je sedmička šťastné číslo. Nosil ji, když kopal za Manchester United.

A co se jména "Harper" týče, jeden ze známých páru řekl reportérům Daily Mail: "Harper je staré anglické jméno, které se Victorii vždy líbilo. Nemá to žádný skrytý význam - prostě se to jméno oběma rodičům zamlouvalo a oba si myslí, že hezky zní."

Malou sestřičkou jsou prý nadšeni i její tři starší bratři: dvanáctiletý Brooklyn, devítiletý Romeo a šestiletý Cruz. David začal slavit už večer před plánovaným porodem. Dal za LA Galaxy krásný gól, jehož záběry obletěly celou planetu. A to přímo z rohového kopu!

Spekuluje se o tom, že Beckhamovi požádají prince Williama a Kate, aby šli malé Harper za kmotry.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


POJĎTE NAKUPOVAT DO BUTIKU NA DÁMA.CZ!

Doporučujeme

Články odjinud