Video: Devítiletý Rumun dobývá YouTube jako kulturista

Video: Devítiletý Rumun dobývá YouTube jako kulturista

Giuliano a Claudiu Stroeovi z Rumunska mají teprve devět a sedm roků. Denně však minimálně dvě hodiny posilují s činkami. Jakmile se postavili na vlastní nohy, začal je pětatřicetiletý otec trénovat. Dělník z východní Evropy věří, že chlapci prorazí do světa a jednou vydělají velké jmění jako slavné tváře. Sám by nejraději odcestoval za prací do Británie. Synům, zvláště tomu staršímu, pomáhá rozjet kariéru aspoň na internetu. Giuliano už má vlastní profil na Facebooku i kanál na videoportálu YouTube.

Když se Giuliano a Claudiu vysvléknou, připomínají svou muskulaturou dospělé muže. Třebaže mají evidentně tělíčka devítiletého a sedmiletého hocha. Lze to přirovnat k tomu, jako by se stejně staré dívky nalíčily, vzaly si podpatky a podprsenku a vystavovaly na odiv. Byl by z toho skandál kvůli sexualizaci nezletilých.

Jenže rodiče malých kulturistů nevidí na mohutných svalech školáků z prvního stupně základní školy nic nenormálního. Naopak je v tom podporují. „Jsou to jejich přirozené schopnosti, nikdo je nenutí, to jim určil Bůh. Můj manžel půjde do zahraničí vydělávat peníze, jako zedník nebo dělník, my to použijeme všecko pro naše syny,“ vysvětluje matka chlapců Ileana v rozhovoru pro britský deník Metro.

Giuliano překonal dva světové rekordy v klicích s nohama vzhůru k nebi v úhlu devadesát stupňů k zemi. Dokáže také rukama udržet celé své tělo v horizontální poloze na vertikální tyči, jako by byl ve větru se vlnící vlajkou.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Sedmiletý Claudiu staršího bratra dohání a brzy prý ovládne stejné triky a rekordy jako sourozenec. Společně dvě hodiny denně trénují s činkami, bicepsy pumpují čtyřkilogramovou zátěží a na lavici zvedají ještě těžší činky, aby si napumpovali prsní svaly.

Iulian Stroe získal práci ve Florencii a jistý čas tam s ním pobývala i jeho rodina, jenže pak se museli vrátit do Rumunska, kde kvůli nezaměstnanosti třou bídu s nouzí. Otec rodinu živí jako sběrač kovů v obci Icoana. Štěstí chce zkusit ve Spojeném království, kde hodlá najít práci a sponzora pro malé kulturisty Giuliana a Claudia.

Na své stránce na Facebooku pak velmi špatnou angličtinou malý Giuliano píše: „Kdo se o nás teď bude starat? Být tady sami je smutné a nebezpečné. Pomozte mu najít práci blízko nás. Děkuji.“

Podívejte se na neuvěřitelné schopnosti malého Giuliana:

Doporučujeme

Články odjinud