Video: Jak nalíčit oči, když už padají víčka

4 komentáře

šiška
26. července • 12:04

Celý život jsem si dělala linky na horní víčka, bez nich jsem nevyšla mezi lidi! No a co mi víčka klesla dolů tak je nedělám jelikož by linky nebyly absolutně vidět. Škoda, krásně zvýraznily a zvětšily oči. Takže nepomůže žádné líčení, pouze operační zákrok.

lebahu
24. července • 8:11

Náhodou, já jsem za video ráda, určitě to zkusím. Víčka už padaj no na operaci to zatím není, takže proč tomu v tomto mezidobí opticky trochu nepomoct.

Babaloo55
23. července • 23:29

Pro povislá víčka je jednoznačně nejlepší jít na plastickou operaci. U povislých víček nepomůže jinak ani svěcená, natož nějaké šminky. Kámoška byla na horní i dolní a omládla o patnáct let. A když si oči (lehce) nalíčí, je z ní kočka jako hrom. Jo, pokud oční lékař uzná, že kůže je už hodně povislá (nevím teda jak a čím to měří, ale už to způsobuje zdravotní problémy - bolest očí, unavené oči, atd.), je operace hrazena zdravotní pojišťovnou. Tak to má moje švagrová a na operaci se chystá.

Truda
23. července • 20:31

Ohromný popis, ale jaksi mi tam chybí ta povislá víčka. Fotograf fotil opět krásnou mladou holku s perfektním obličejem. Nebo moje víčka nejsou povislá ale.... jak to jen vyjádřit? Totálně svěšená a můžu být ráda, že ještě vidím? Dělat vrchní linku ani líčit řasy nemá smysl. Stín do záhybu víčka je taky hra na schovávanou. No, asi nic jiného než skalpel pro mě není. Ovšem pak zas nebudu potřebovat líčení pro povislá víčka, že.....

Doporučujeme

Články odjinud