Video: Neuvěřitelné! Američanka slupla dvoukilový steak do tří minut

Video: Neuvěřitelné! Američanka slupla dvoukilový steak do tří minut

Když potkáte Molly Schuylerovou z Oregonu na ulici, řeknete si, že je to takové pískle, co zřejmě při obědě zobe z talířku rýži jako ptáček. Omyl! Drobná Američanka miluje maso a především steaky. Najednou dokáže zbaštit i dvě kila masa a to neuvěřitelně rychle. Dokonce vytvořila světový rekord, když dvaasedmdesát uncí vážící flákotu spořádala do tří minut.

„Drobná Molly Schuylerová rozhodně nevypadala jako kandidátka, která by dokázala překonat světový rekord v pojídání steaků, ale dokázala to hravě, když do sebe naládovala dvaasedmdesát uncí (přes dvě kila) masa a to za dvě minuty a čtyřiačtyřicet sekund,“ píše britský list The Telegraph.

Molly záběry svého výkonu vyvěsila na YouTube, kde ji s ohromením komentují stovky mužů a žen.

Schuylerová nejenže překonala dosavadní rekord, ale podařilo se jí ho stáhnout na méně než polovinu. Předchozí šampion totiž stejně velký kus masa spořádal za šest minut a osmačtyřicet sekund.

Dvoukilový steak zdarma si může dopřát kdokoli, kdo zavítá do podniku Sayler‘s Old Country Kitchen v Portlandu. Tam od roku 1948 neúčtují ani cent, pokud dvoukilový steak včetně přílohy člověk spořádá do hodiny. Zatím se to podařilo jen 579 lidem. Molly ale bezkonkurenčně nejrychleji.

Doporučujeme

Články odjinud