Vilda Čok: Nejsem tatínek, ale dědeček!

Vilda Čok: Nejsem tatínek, ale dědeček!

Konec dohadům. Zpěvák a muzikant Vilém Čok (50), který byl viděn v minulém týdnu, jak korzuje v nemocnici na Bulovce s miminkem v nosítku, vše osvětlil.

"Nejsem tatínek, ale dědeček. Na Bulovce jsem byl, abych pomohl mladým, tedy synu Michalovi a jeho ženě Gábině, odvézt jejich potomka a moji vnučku Nikol domů," pochlubil se Vilda.

Na tatínka by prý byl už poněkud postarší a mnohem lépe se cítí v roli mladého dědy.

"Nikolka má 51 cm a váží 3,80 kg. Jsem na ni pořádně pyšný a řekl jsem si, že pro ni, až bude malinko větší, složím písničku. Pořádnou rockovou, abychom si při ní mohli oba zařvat," culil se novopečený dědouš.

To označení ho z míry nevyvádí."Někteří chlapi slovo děda nemají rádi. Já to beru tak, že se narodil nový člověk, a jsou-li kolem něj táta, strýc nebo děda, všechno jedno. Je to jen slovo, které označuje milujícího člověka," zafilosofoval Vilda.

A jelikož je nejen muzikant, zpěvák, šoumen a nově i dědeček, pořádně svou vnučku zapil. V pátek na festivalu u Lanškrouna a v sobotu na Benátské noci. "Připili jsme si nejen s kapelou a kamarády, ale i s návštěvníky akcí na zdraví, štěstí, radost a dlouhá léta nového člena naší rodiny," dodal Vilém.

ČTĚTE TAKÉ:
Jitka Čvančarová: Neumím se nečinně dívat na bezmoc

ČTĚTE TAKÉ:
Co vše dokáže plastika?

Doporučujeme

Články odjinud