Vilém Čok: Dočká se jeho zmlácený syn soudu?!

Vilém Čok: Dočká se jeho zmlácený syn soudu?!

Je tomu rok a půl, co byl tehdy osmnáctiletý syn zpěváka a muzikanta Viléma Čoka (49) Filip bezdůvodně surově zmlácen thaiboxerem. Na památku si odnesl tříštivou zlomeninu nosu, krevní výrony do obou očí a další podlitiny na obličeji.

"Byla to hrůza. Napadl Filipa jen proto, aby si dokázal, jaký je silák a že si může dovolit všechno. Jiný důvod v tom nevidím, protože se nikdy předtím neviděli.

Já jsem ten den koncertoval mimo Prahu, takže jsem přijel až následující den domů. Když jsem syna uviděl, nemohl jsem ho ani poznat. Byl to pohled, na který nikdy nezapomenu," vzpomíná muzikant.

Uběhlo šestnáct měsíců a teprve teď násilník čeká na soud. První stání v případu, které se mělo uskutečnit v březnu, muselo být odročeno, protože se nedostavilo několik důležitých svědků. To příští, které bude v květnu, prý už proběhne. Alespoň v to doufají Čok i jeho syn.

"Vyšetřování se vleklo dlouho a už jsem ani nedoufal, že se ten člověk dostane k soudu. Teď konečně to vypadá, že bychom se mohli dočkat spravedlnosti. Rozhodně nechceme oko za oko a zub za zub, ale násilí by nemělo projít nikomu," dodal Vilém Čok.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Co o vás prozradí barva spodního prádla?!

Doporučujeme

Články odjinud