Vilém Čok relaxuje v sekáči

Vilém Čok relaxuje v sekáči

Rockový i muzikálový zpěvák Vilém Čok si potrpí na extravagantní pohodlné oblečení. Nejraději má kožené věci, rockové bundy, sportovní trička a zajímavé mikiny. Ačkoliv na sobě nijak nešetří, zase to s investicemi, jak vylepšit svůj zevnějšek, nepřehání. Například do nových dioptrických brýlí investoval deset tisíc korun.

"Mám zkušenost, že kolikrát je značkové oblečení horší, než dejme tomu nějaké z normálního výprodeje z obchoďáku. Stejně je to všechno šité někde na Tchaj-wanu, takže si vlastně nevyberete. Já se proto snažím o rozumný kompromis," říká.

"Přiznám se, že rád chodím třeba relaxovat do sekáče. Dají se tam objevit naprosto senzační kousky a za senzační cenu, jen to chce čas. A toho já mám bohužel málo," přiznal zpěvák, který kromě psaní hudby a textů působí v kapele ByPass a hraje a zpívá v muzikálovém divadle divadle Broadway. V současné době pilně zkouší nové nastudování Tří mušketýrů, které bude mít na konci února premiéru v divadle Hybernia.

Vilém Čok přiznává, že společenská móda, obleky, vesty, saka a kravaty mu moc neříkají.

"Frak je taková zajímavá záležitost, ale nemám ho. Zatím jsem ho ani nepotřeboval, kdyby to bylo nezbytně nutné, tak bych si ho stejně nepořizoval, ale nejspíš půjčil," zamýšlí se rocker.

Doporučujeme

Články odjinud