Virtuální kadeřník - soutěž o zajímavé ceny

Přichystali jsme pro Vás jedinečnou akci, při níž můžete zjistit, jak budete vypadat s jiným účesem. Nejzajímavější a nejpovedenější proměna bude odměněna. Již nyní je připraveno spousta cen. Každá pátá objednávka zdarma.

Virtuální kadeřník

- Každá Dáma, která si objedná
(na Internetu i na Drogemě) virtuální účes získá jako dárek kosmetický balíček s překvapením.

Přichystali jsme pro Vás jedinečnou akci, při níž můžete zjistit, jak budete vypadat s jiným účesem. Nejzajímavější a nejpovedenější proměna bude odměněna. Získáte možnost nechat se ostříhat ve vybraném kadeřnickém salónu a tři výherkyně získají dárkový balíček od nakladatelství IKAR, ve kterém nebude chybět nejnovější publikace "Tři sta nových účesů".

Virtuální kadeřník je počítačový program, který Vám umožní vyzkoušet, jak budete vypadat s jiným účesem. Máte tři možnosti, jak program vyzkoušet:

  1. Koupit si ho. Jmenuje se HAIR STUDIO a můžete se ho objednat na našich stránkách. Obsahuje 208 účesů, každý s možností měnit i barvu účesu. Pošleme Vám ho na dobírku.

  2. Objednant si účes po Internetu. Na našich stránkách si vyberete účes, pošlete nám Vaši fotografii e-mailem nebo poštou a my Vám účes změníme a pošleme zpět. Z licenčních důvodů je účesů pouze 5, ale každá pátá z Vás bude mít účes zdarma.

  3. Přijít na veletrh Drogema na Strahov 5. - 7. října. Tam vás vyfotíme digitálním fotoaparátem od firmy Aaron, vyberete si účes, barvu vlasů a společně provedeme změnu. Samozřejmě Vám vytiskneme i fotografii s novým účesem. Když přinesete tuto stránku vytištěnou dostanete 20% slevu.

Pokud butete chtít zveřejníme Vaše fotografie na Dámě, kde proběhne i hlasování o nejlepší změnu účesu a první tři výherkyně budou zdarma ostříhány v luxusním kadeřnickém salónu v Praze.

Doporučujeme

Články odjinud