Vitální pleť s BIO šípkem od Oriflame!

Vitální pleť s BIO šípkem od Oriflame!

Rychlé životní tempo, stres, klimatizace, znečištěné životní prostředí, volné radikály... to je jen několik příkladů z mnoha dalších škodlivých faktorů, které útočí na naši pleť a vysávají z ní hydrataci a vitalitu. Jak proti tomu bojovat?

Velkým pomocníkem je hlavně vitamin C, přirozený antioxidant, který pomáhá pleti zvyšovat odolnost proti volným radikálům. Naleznete ho v řadě péče o pleť BIO Rose Hip (šípek), kterou uvádí na trh kosmetická společnost Oriflame.

Výtažek z šípkové růže je bohatým přírodním zdrojem vitaminu C. Laboratorní výzkumy potvrdily rychlé vstřebávání vitaminu C a schopnost chránit pokožku před škodlivými účinky volných radikálů. Výtažky z šípkové růže navíc obsahují vysoké množství esenciálních mastných kyselin, které pokožku regenerují a obnovují, a dále řadu vitaminů, vedle vitaminu C, také A, P, B2, K, minerálních látek a sacharidů.

Šípky využité v řadě ROSE HIP jsou pěstovány dle zásad biohospodářství bez použití pesticidů a chemických hnojiv. Jejich čisté léčivé přírodní vlastnosti jsou tak zachovány v původní síle.

Řada pleťové kosmetiky s čistým výtažkem ze šípku ROSE HIP je již druhou 100 % BIO řadou v nabídce Oriflame.

V řadě Rose Hip naleznete čistící mléko, tonizační vodu a pleťový krém s čistým výtažkem z šípku a vitaminem E, který pomáhá obnovovat a oživovat pleť, zanechává ji jemnou, vláčnou a hydratovanou. Navíc obsahuje vitamin E a bambucké máslo pro zjemnění, vyživu a revitalizaci pleti.


Nyní máte možnost objevit i vy jedinečné účinky řady péče o pleť Rose Hip. Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a na 3 z vás čeká balíček s kompletní řadou péče o pleť Rose Hip v hodnotě 517 Kč.

Dopřejte své pleti jemnou, šetrnou a účinnou péči i během zimních měsíců. S Oriflame je to snadné!

Na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz se dozvíte více nejen o nabídce tělové kosmetiky, ale naleznete zde i mnoho tipů na vánoční dárky a můžete si prolistovat katalog produktů on-line. Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň a poradců, kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz. Pokud by jste se sama chtěla stát kosmetickou poradkyní, můžete se přímo na internetových stránkách Oriflame ihned a jednoduše zaregistrovat.

Doporučujeme

Články odjinud