Vítek se Sidovským si užijí valentýnské líbánky ve Vídni!

Vítek se Sidovským si užijí valentýnské líbánky ve Vídni!

Soukromí v luxusním hotelu ve Vídni si užívá náš nejznámější gay pár, který spolu žije už dvaadvacet let - zpěvák Pavel Vítek (46) a Janis Sidovský (41). "O tomto víkendu oslavíme ve Vídni s předstihem svatého Valentýna a dodatečně i narozeniny Janise. Máme problém s časem, vůbec nám to nevychází, takže si budeme užívat nejen volna, ale i sami sebe," prozradil Korzu Pavel Vítek. A labužnicky dodal, že si s partnerem dopřejí i tradiční vídeňské lahůdky.

"Samozřejmě že si zajdeme na pravou vídeňskou kávu a k ní si dáme originální Sachrův dort. Podíváme se po muzeích, do Pratru, pak ochutnáme vídeňský řízek…," plánuje Pavel, který o sobě říká, že má boty z toulavého telete a procestoval téměř celý svět. V rakouské metropoli přitom ještě nikdy nebyl.

Jeden je povaleč, druhý cestovatel Spolu s Janisem Sidovským Pavel mnohokrát navštívil Spojené státy, několikrát tam i vystupoval. Za poznáním a krásnou přírodou rádi vyrážejí v zimě na netradiční cesty především do afrických států, kde zažili nejrůznější dobrodružství.

"Janis rád odpočívá na pláži, já zase raději cestuji po vnitrozemí a pozoruji divokou zvěř. Tak se to snažíme vždycky nějak spojit. Není to vždycky úplně bezpečné, například v Keni jsme na safari zažili velmi dramatické situace," vzpomíná Pavel Vítek.

Letos se ale rozhodli, že všechno bude jinak. "Vídeň je doslova za humny. Snad právě proto jsme návštěvu dlouho odkládali," říká Janis.

"Ve Vídni budeme odpočívat a slavit. A vůbec nebudeme myslet na práci," shodují se jednomyslně. Žádné jiné dárky k svatému Valentýnu si Pavel s Janisem dávat nebudou.

"My si pořád něco dáváme, celý rok. Tuhle jsem třeba dostal od Janise jen tak velkou čokoládu, kterou strašně miluji,"chlubí se Pavel Vítek.

Doporučujeme

Články odjinud