Vladěna (30): Vyjel po mně tchán. Co bude dál?

7 komentářů

Dasa63
2. května • 21:41

hynek: to je od vás hezké, že zrovna vy, který jste u tohoto článku reagoval na úplně jiný článek a přirovnával mě k nějaké údernici, mi kážete o objektivitě. takže se starejte o sebe a neotírejte se o mě, za což předem děkuji. jak vypadáte je mi naprosto ukradené, neznám vás a ani po tom netoužím, nevím, jak vypadáte - předpokládám, že při vaší inteligenci víte, jak jsem myslela slovní spojení, že "vypadáte, jako byste vypadl z místního článku", rozhodně to nemá co dělat s vaším vzhledem, ať je jakýkoliv. chlap, který sexuálně obtěžuje snachu a pokusí se jí znásilnit, je dobytek a patří do basy, na tom není nic svérázného, na to jsou zákony. jestli to děláte, vaše věc. já naštěstí nejsem vaše snacha, takže i to je mi jedno.

hynek
1. května • 22:54

Předně, nikoho nesoudím. :) Reaguji na vaše - dle mého názoru - dost svérázné komentáře. Jiný vlastní pohled nemusí vždy objektivně znamenat, že jde o "chování prasete" či "dobytka". Už jen proto, že zvířata vám nic neudělala, druhak proto, že mohou hrát roli i jiné okolnosti (např. výchova, společenské tradice, vztahový primitivismus, "třetí" míza, absence jasného odmítnutí,...). dasa52: Reagujte prosím k věci, k článku nebo na komentáře, ne na to, jak vypadám (i když popravdě, je mi to lhostejné - jde o váš problém). :)

šiška
30. dubna • 18:39

Přesně tak, co kdyby vyjela tchyně po zeťákovi a chtěla po něm soulož???? Každý než odsoudí by se měl vpravit i do opačného pohlaví a představit si to!

Dasa63
30. dubna • 16:54

hynek: nevím, jak to souvisí, ale to spíš vy vypadáte, že jste vypadl z nějakého místního článku. normální ženská si takové chování prostě líbit nenechá. také nevím, proč by měla. zkuste si představit, že by se takhle chovala ženská k chlapovi co byste asi tak o ní říkal?

hynek
30. dubna • 16:34

Teď jsem četl zmínku v článku o údernicích. Bez ohledu na dotyčného, který je poměrně dost chlípný, když to zkusí i na snachu, že vy dvě jste z něho vypadly? :)

šiška
30. dubna • 12:41

Dasa52: přesně tak!!! Za mě tedy, ten dobytek by se o něco tak prasáckého pokusil 1x a naposledy!!! A být jeho manželka a snacha mi něco takového řekla o něm tak by to také bylo 1x a naposledy co se týká toho dobytka! Musí to být velmi nekvalitní živočich.

Dasa63
30. dubna • 6:26

Zdá se, že v redakci si někdo přečetl příspěvky a článek upravil. :-) No ktématu - ode mne by se tedy za oplzlosti úsměvu nedočkal ani ze zdvořilosti. A kdyby na mě sáhl, tak si nejsem jistá, že by to přežil. Někdy je slušnost spíš na obtíž. Jinak k tomu není co dodat - vždycky ty nejhnusnější chlapi (fyzicky i povahově) mají nejvíc sebevědomí a myslí si, že jsou neodolatelní. Je to zase o té komunikaci. Plno ženských tady říká, že je normální šmírovat partnerovi v osobních věcech, ale že by mu řekly, jak je jim nepříjemné, že má tchán oplzlé kydy, to ne. Nechápu to. Kdyby řekla partnerovi hned na začátku, že se jí chování toho prasete nelíbí, tak se nemusela strachovat, jestli jí partner uvěří, když se jí pokusí tchán znásilnit (protože ve skutečnosti to pokus o znásilnění byl a kdyby přišel partner o půl hodiny později, tak by to klidně mohlo skončit u soudu a v base).

Doporučujeme

Články odjinud