7
Fotogalerie

Vlaďka Erbová a Jitka Válková soudí, která bude jako nevěsta lepší!

Česká Miss 2010 Jitka Válková i modelka Vlaďka Erbová si již roli nevěsty na-nečisto vyzkoušely. Jitka sice tvrdí, že před oltář nepředstoupí dříve než za de-set let, ale přesto jí to nedalo a přišla okouknout novinky na svatebním trhu.

To Vlaďka Erbová se krátce po porodu syna Marcuse na svou druhou svatbu pilně chystá, jelikož je její přítel Tomáš Řepka čerstvě rozvedený!

Nebyl pro ně tudíž vůbec problém přísným okem hodnotit souboje jednotlivých ne-věst. Obě dámy po boku herečky Dany Morávkové, lékárnice Jany Doleželové, foto-grafa Jakuba Ludvíka, zpěváka Norberta Peticzkého, doktora Romana Kufy a dal-ších, usedly na slavnostním galavečeru do poroty originální soutěže Souboj nevěst.

Ještě před začátkem Jana Doleželová neodolala a musela si jedny šaty vyzkoušet. „Šaty jsou moc krásné a cítím se v nich skvěle, třeba mě brzy v podobných uvidíte,“ smála se Jana. Při pohledu na spoustu krásných nevěst, Vlaďka Erbová také neodolala a na chvíli si ten pocit zkusila také. To Jitku Válkovou s přítelem Mirkem Ciprou lákaly více romantické chvilky, kterých si do sytosti užívali v soukromí přistaveného stylového automobilu.

Do soutěže se přihlásilo celkem 998 nevěst. Na galavečeru odborná porota vybrala deset nejlepších a navíc divokou kartu za redakci časopisu Tvoje svatba. Nevěsty se mezi sebou utkaly ve škrábání brambor na čas, přetahování lanem a přípravě koktej-lů. Finalistky se soutěže se nyní utkaní o vaši přízeň na soubojnevest.cz.

Hlasovat pro jednotlivé finalistky můžete od této chvíle pomocí SMS zpráv. Díky zaslání hlasu můžete nejen splnit sen některé z finalistek a tím i přispět na nadační konto Rakovina Věc veřejná, ale jeden z hlasujících vyhraje stej-ně jako vítězka zájezd na exotické Seychely. „Jsem velice šťastná, že se vše podařilo podle našich představ. Teď je vše na hlasujících. Doufám, že první ročník všechny nevěsty zaujal a že v do toho dalšího se jich přihlásí jednou tolik,“ uvedla pořadatelka soutěže Lucie Kopecká.

ČTĚTE TAKÉ:
Jiří Suchý (80): Nepiju, nekouřím, nesportuji

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Křížková porodila budoucího mořeplavce

Doporučujeme

Články odjinud