jojo, není všechno celozrnné pečivo, co je tmavé. Oblíbený fígl pekáren je obyčejné barvivo... jak píše Paayaa. Chudák spotřebitel si pak koupí to, co je nejtmavší a netuší jak naletěl. :-/
U nas v HK se pece chleba s psylliem Dr Popova a je vybornej, celozrnej a se slunecnicovymi seminky, moc nam chutna.
reklama pro penam jak vyšitá... akorát že obarvenej chleba na černo o moc víc vlákniny nemá...
souhlasím s Lynx, když se smíchá tohle všechno tak by to fungovat mělo. ale, kdo hřeší, nedodržuje to, tak nezhubne ani za zlaté prase
pro OBÍK máš pravdu,souhlasím s tebou
Tak ono je toho třeba více že....pravidelnost v jídle, pohyb, dostatek tekutin, správná skladba potravin..Vlákninu je potřeba pořádně zalívat jinak je ve střevech na prd..
Jím pečivo a chléb s vlákninou denně,né proto že je to zdravé, ale proto že mi to fakt chutná.Asi jsem se přejedla normálního chleba a rohlíků když za totality nic jiného nebylo.A i tak mám 5 kg nadváhy a problémy s vyprazdňováním.Takže je to třeba brát s rezervou ty jejich zaručené rady že!
Už začínám mít fakt alergii na všechny ty zaručený...a teď...a jedině vláknina a blabla. Tahle kráska hlavně cvičí ženy a o tom to je!Sportu zdar paní Kynychová.
Potvrďte prosím přezdívku, kterou jsme náhodně vygenerovali, nebo si zvolte jinou. Zajistí, že váš profil bude unikátní.
Tato přezdívka je už obsazená, zvolte prosím jinou.