Vlasáková vstoupila do Nového roku se čtyřmi dětmi a jedním seriálem

Vlasáková vstoupila do Nového roku se čtyřmi dětmi a jedním seriálem

Herečka Lenka Vlasáková (39) si nenechá nahlížet do svého soukromí. Na rozdíl od mnohých svých kolegyň své děti neukazuje, ani na nich nevydělává při reklamních akcích.

"Když jsem počtvrté otěhotněla při natáčení televizního seriálu Život je ples, rodiče mi řekli, že jsme s Honzou šílenci," exkluzivně se Korzu přiznala matka čtyř dětí - Sofie (14), Amálky (9), Maxe (6) a osmiměsíčního Johana Antonína. Ty má - kromě Sofie - se svým partnerem, o šest let mladším hercem Janem Dolanským (33).

"Díky pomoci mé maminky to všechno zvládáme," tvrdí Lenka Vlasáková, která žije s Janem Dolanským na "psí knížku".

S úsměvem říká, že jednou svatba určitě bude. Zatím mají kromě dětí plno práce. V poslední době zazářila například ve filmech Kawasakiho růže a Ženy v pokušení. V seriálu Život je ples, jenž nyní zahajuje, si zahrála postavu samoživitelky a neúspěšné herečky Táni, která začne pracovat v domově důchodců.

"Ve skutečnosti bych si netroufla na práci ošetřovatelky seniorů. V seriálu k nim najdu důvěrný vztah a přitom mám problémy se svou seriálovou maminkou Ivou Janžurovou. Ta je, na rozdíl ode mne, v televizním příběhu velice akční žena," prozrazuje Lenka Vlasáková.

ČTĚTE TAKÉ:
Dagmar Kludská: Jaký bude rok 2012?

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na leden 2012

Doporučujeme

Články odjinud