Manufaktura antistatická vlasová mlha 249 Kč Archiv firem

Manufaktura antistatická vlasová mlha 249 Kč Archiv firem

Korres sprchový gel 265 Kč Archiv firem
Korres tělové mléko 320 Kč Archiv firem
Astrid antiperspirant na nohy 59,90 Kč Archiv firem
Heliocare 360° Gel OF SPF50+ tónovací opalovací gel 649 Kč Archiv firem
8
Fotogalerie

Vlasová mlha, peeling, antiperspirant: Co by vám nemělo chybět v červnu

V posledních dnech ovládlo Českou republiku horké počasí, které našemu vzhledu příliš nesvědčí. Abyste se uchránila před škodlivými slunečními paprsky, je potřeba si pořídit kvalitní kosmetiku. Jaká by vám neměla chybět v červnu?

Manufaktura antistatická vlasová mlha

Nejen slunce představuje zátěž pro vaše vlasy. Škodí jim také fény, kulmy, žehličky, ale i smog a prach. Naštěstí existuje jednoduchá ochrana v podobě lehké vlasové mlhy, díky které budou vaše vlasy v bezpečí. Vytvoří na vašich vlasech ochranný štít, který nejenže zabrání poškození, ale navíc vaši hřívu ubrání před UV zářením a také zmírní blednutí barvy vlasů. A také skvěle voní po meruňkách!

Pokračování 2 / 7

Korres Sprchový gel a tělové mléko Santorini

Chcete si navodit vůni prázdnin, dovolené, moře a nejkrásnějšího řeckého ostrova Santorini? Pak právě pro vás jsou určené hned dva výrobky řecké kosmetické značky Korres s vůní hroznového vína. Sprchový gel vytvoří na vaší pokožce jemný hydratující film a tělové mléko dodá pokožce energii a zvláční ji.

Pokračování 3 / 7

Astrid antiperspirant na nohy

Horká vlna už zachvátila Českou republiku, a tak není divu, že se ve dnech plných slunce občas pěkně zapotíte. Trápí-li vás krom zpocených nohou také jejich zápach, je na čase si pořídit antiperspirant určený přímo pro chodidla. PEO Antiperspirant deo sprej na nohy vám zajistí dlouhodobou ochranu nejen před pocením, ale i nepříjemným zápachem, a navíc vám poskytne příjemně chladivý pocit.

Pokračování 4 / 7

Heliocare 360° Gel OF SPF 50+ tónovací opalovací gel

Ať už v horkých červnových dnech vyrazíte pouze do práce, na procházku nebo k vodě, která už začíná být vhodná ke koupání, nezapomeňte se chránit kosmetikou s dostatečnou ochranou. Pomůže vám v tom tónovací opalovací gel Heliocare 360° Gel OF SPF 50+ z přírodních výtažků, jako jsou exotické kapradiny nebo zelený čaj. Nejenže vám poskytne komplexní ochranu před slunečním zářením, ale navíc zabrání předčasnému stárnutí, pigmentovým skvrnám a dodá pokožce jemné tónování spolu s matným efektem, takže budete vypadat i ve vedrech svěže.

Pokračování 5 / 7

Frankbody Peeling na tělo

Abyste si letní opálení udržela co nejdéle, bez pravidelného peelingu, kdy odstraníte odumřelé buňky, se zkrátka neobejdete. Tento navíc obsahuje kávu a cukr, které pomáhají bojovat proti celulitidě. A co víc, eukalyptový olej léčí kožní vyrážky a limeta zase rozjasňuje pleť a pomáhá odstraňovat jizvy. Pleť po užití zůstává vyhlazená a hydratovaná.

Pokračování 6 / 7

Sephora samoopalovací mlha

Slunce už sice uhodilo ve své plné síle, bronzové opálení ale nevzniká ze dne na den a je pochopitelné, že nemůžete ležet celé dny na pláži, když musíte být v práci. Počasí si ale žádá odhalené nohy i paže, které po zimě jistě nemají tu ideální letní barvu. Dohnat to alespoň pro začátek můžete samoopalovací mlhou od Sephory, která se snadno nanáší a nezanechává stopy. Pleť je po použití snědší a jemnější.

Pokračování 7 / 7

Paula’s Choice Clinical zpevňující krém na oči

Suchá pokožka, prohloubené vrásky, otoky a tmavé kruhy pod očima… Tyto problémy určitě znáte a v horkých letních nocích nejen po prohýřených večerech. Chcete-li proto zpevnit strukturu pokožky kolem očí a vyhladit vrásky, je na čase používat pravidelně vhodnou kosmetiku. Výborně funguje například krém Clinical od značky Paula’s Choice, který obsahuje Collagen Support Complex složený z pěti typů pokožce vlastních ceramidů, čtyř typů vitaminu C a retinol. Je určený pro všechny typy pleti, takže se nemusíte bát nežádoucích reakcí.

Doporučujeme

Články odjinud