Vlasta Horváth chystá koncerty k novému albu

Vlasta Horváth chystá koncerty k novému albu

Několik prosincových koncertů chystá Vlasta Horváth, vítěz druhého ročníku soutěže Česko hledá SuperStar. Horváth na koncertech zahraje se svou kapelou písně jak z prvního alba "Místo zázraků" za které obdržel platinovou desku a Desku roku Allianz za nejprodávanější debut, ale především představí i písně z nově vycházející desky "Do peří nefoukej". Jako předkapela vystoupí dívčí rocková skupina GAZELY. Obě kapely na koncertě pokřtí s fanoušky svá nová alba. Koncerty začínají vždy od 20:00 hodin.

Horváth vydal u společnosti SONY BMG druhé album s názvem „Do peří nefoukej“.

Vyšlo 13. listopadu, pilotní singl nese název „Adios“. Album vzniklo pod producentským vedením Jiřího Janoucha (kytarista Anna K. Band) ve studiu BaseFloor Michaela Dvořáka.

Album obsahuje 11 nových skladeb, z toho u deseti je autorem hudby výhradně Horváth. Jedna skladba byla vybrána z nabídky zahraniční databanky, skladby otextovali Viktor Dyk, Milan Princ a Pavla Milcová.

Všechny skladby jsou v češtině s vyjímkou dvou písniček v angličtině a to „Kiss“, kterou otextoval američan Mayim Alpert, ten byl zároveň přítomen natáčení, aby dohlédl na kvalitu výslovnosti a skladba „Coming Home“ s anglickým textem Pavly Milcové.

Vedle práce na vlastním album stihl Horváth nazpívat titulní píseň pro nový televizní seriál „Horákovi“, jenž zařazuje od září každou středu po 26 týdnů do svého vysílání ČT 1. Skladba „Láska se mi stala osudem“ bude na nové album zařazena jako bonus. Více informací naleznete na http://www.vlastahorvath.cz>www.vlastahorvath.cz

KONCERTY: 6.12.2006 Tábor – Milénium 7.12.2006 Liberec – Babylon 11.12.2006 Zlín – Velryba Music Club 18.12.2006 Hradec Králové – kongresové centrum Aldis

Vydavatelství: SONY BMG Czech Republic www.sonybmg.cz

Doporučujeme

Články odjinud