Vlastní matka mi přebrala kluka. Nechápu, jak to mohla udělat

9 komentářů

hynek
2. července • 9:04

Ad niki: Něco ve smyslu, tak tento měsíc ukončím vztah s dcerou, příští se zamiluji do matky, "a pak už budou jen samé světlé zítřky"? :)

lebahu
1. července • 20:17

niki.6: Proč? Protože je to chlap! :-D

niki.6
1. července • 13:05

Proč to ten chlap v ten moment s dcerou neukončil, nedali si chvilku pauzu a pak si začal s matkou oficiálně? Ať už je to smyšlené nebo ne .... těžce nezvládli pořadí činností :(((.

Dasa63
1. července • 4:31

Lidi se potkávají různě. Přeskočí jiskra a už se to nedá zastavit. Věci se dějí samy. Zřejmě je to tak lepší, protože když jí zahnul s její matkou, asi by to stejně dlouho nevydrželo. Škoda jen toho vztahu s matkou, protože tu má každý jen jednu. Asi bych se nad to snažila povznést a odpustila bych jí. I když jí nechápu, sice mám syna, takže to není reálné, že bych mu přebrala partnera :-), ale myslím, že bych mu to udělat nemohla. Láska neláska, vlastnímu dítěti ne...

Medlyn
29. června • 11:34

můj přítel měl nepříjemný zážitek s kamarádem, který mu při víkendovém pobytu na chatě přebral svou lásku a on pak kamaráda proklínal, jeho maminka mu říkala - buď rád, že máš kamarády, takhle bys to poznal až později - měla pravdu, alespoň se to u Kateřiny provalilo "brzo", jen je smutné, že to byla zrovna vlastní matka

alimraj
29. června • 6:12

Kamar: nevím,proč by měli být rodiče,kteří chtějí odklad nástupu dítěte do školy,pošahaní

Kamar
28. června • 22:00

Historka může být vymyšlená, to mě u podobných už mnohokrát napadlo, ale ten věk (ačkoli já to v článku nenašla) by byl úplně v pořádku. Mně třeba bylo 18 a 3 měsíce, když jsem na VŠ nastupovala. Spolužačka byla ještě o měsíc mladší. Stačí, když rodiče nejsou pošahaní a neusilují dětem o zbytečné odklady nástupu do ZŠ. A za nás se mohlo na gympl jít z 8.třídy.

Elynor
28. června • 18:09

Tři měsíce matku neviděla a nemluvila s ní - a na vysoké ji živí kdo? Otec? Nebo snad má tak vysoké stipendium? A kdo jí platí ten pronajatý byt? Hmm... ani ten věk mi nějak nesedí, to by šla na vysokou už v 18 letech, to se mi zdá brzo. Navíc v článku předvádí uvažování jako šestnáctka a ne jako dospělá žena. No nic, bude to jen další historka pro dámský magazín, u které nestojí za to autorovi domýšlet detaily, hlavně tam dát nějaký dostatečně skandální motiv, aby byla "sledovanost" :-)

lebahu
28. června • 17:18

No tak ai to z jeho strany až tak velká láska nebyla. Radši na to přijít teď než za 10 let se třema děckama na krku. A že zahnul s matkou? No jako blbý, ale není to jedno? Udělal by to dřív nebo později s nějakou jinou. Tak jim to přejte, člověk nikdy neví jak s ním život zatočí.

Doporučujeme

Články odjinud