Vlasy jako Cindy

Vlasy jako Cindy

Pubertálním modelkám zdá se odzvonilo, jejich mladičkým tvářičkám lze jen těžko věřit v reklamě na krémy proti vráskám či omlazujícímu líčení, nemluvě o oblečení zdůrazňující ženské křivky.

Na scénu se tak vrací „stará garda“, na stránkách časopisů se usmívá Kate Winslet spolu s Julií Roberts, Madonna svádí v upnutých šatech, Eva Herzigová ukazuje svou elegantní tvář, Demi Moore okouzluje parfémem i luxusní péčí. Ani topmodelka Cindy Crawford nezahálí.

Cindy Crawford v těchto dnech slaví své 44. narozeniny a rozhodně se do důchodu nechystá. Stále úspěšně reprezentuje luxusní hodiny Omega, vytvořila vlastní kolekce nábytku a bytových doplňků, obuvi pod značkou 5th Avenue Deichmann a na jaře představí také linii zlatých a diamantových šperků „One Kiss by Cindy Crawford“.



Cindy vždy sama prohlašovala, že přesně ví, co se od ní čeká – slavné znaménko krásy nad rtem, svůdný dekolt a záplava hustých vlasů. A právě její krásná hříva hraje hlavní roli v nové kampani na přírodní barvy Essential Colors od Schwarzkopf. Toto spojení rozhodně není náhodné, kráska dbá stejně pečlivě na svůj vzhled i na čisté životní prostředí. Z rušného velkoměsta se přestěhovala na pláž, aktivně bojuje proti znečišťování oceánů a i své děti vede ke zdravému a ekologickému způsobu života.



Produkty Essential Color reprezentují špičkové a plné barvy. Perfektně kryjí šediny a zaručují dlouhotrvající, intenzivní a jasně zářivé odstíny. Řada nabízí paletu patnácti odstínů od přírodně plavého, přes kaštanový a světle zlatohnědý, až po modročerný. Perfektně kryjí šediny a propůjčují vlasům jasně zářivé barvy a příjemný pocit na dotek a to vše zcela bez amoniaku.



Jak Cindy prohlásila na Twitteru, její vlasy nikdy nevypadaly lépe. Při pohledu na fotografie z přípravy reklamního spotu nelze jinak než zcela souhlasit.

Foto: Henkel

Doporučujeme

Články odjinud