Voda a sex: Jak to jde dohromady?

Voda a sex: Jak to jde dohromady?

K létu neodmyslitelně patří voda. Koupání, moře, rybníky, pláže… A k létu také patří sex – většina lidí si ho v tomto ročním období užívá více než v jiných částech roku. A tak není divu, že se sexuální radovánky a voda v létě často potkají. Může to být příjemné zpestření intimního života, ale je žádoucí mít na paměti, že oproti poklidnému milování v domácí posteli je třeba trochu obezřetnosti.

Bezpečnost na prvním místě

Možná už jste to také zažila. Večerní či noční romantická procházka po písčité pláži, kotníky vám omývá teplý šumivý příboj – a najednou vás to popadne. V objetí klesnete do vln a nevnímáte nic kolem sebe.

„Přesně takhle jsme si chtěli užít s přítelem vloni na dovolené v Řecku,“ vypráví 30letá Markéta. „Jenže něco jiného je, když se líbáte s vodou po kotníky, a něco jiného, když ležíte v písku a najednou se přes vás převalí vlna.“

Zejména ten z dvojice, který leží vespod na zádech, se v extrémních případech může nechtěně nalokat vody a dokonce se začít topit. „Dostala jsem do pusy plnou dávku slané vody a začala se dávit. Místo mazlení mě přítel bušil do zad a veškeré touhy nás přešly. A pak jsme se ještě v recepci pětihvězdičkového hotelu cítili trochu trapně, když jsme procházeli celí mokří v šatech obalených pískem,“ dodává Markéta.

Pokud tedy chcete mít moře jako kulisu pro své milování, najděte si spíše klidnou zátoku s nehybnou hladinou. Ani tak ale není úspěch akce zaručen. Stání v písku a udržování rovnováhy je docela složité a voda nikdy není zcela bez pohybu, takže se připravte, že pod vodou nejspíš skončíte tak jako tak.

Pravidlem by každopádně mělo být, že místo, kde se chcete do milování pustit, je bezpečné. Tedy že víte, co je pod hladinou, a nepřekvapí vás šlápnutí na ježka či ostré skalní výstupky.

Nejen voda se dostane všude

Možná vás neláká přímo milování ve vodě, zamlouvá se vám ale představa dovádění v teplém plážovém písku. V tom případě je ale lepší ubrat trochu na spontánnosti a vyrazit do terénu připraveni – tedy s velkou dekou, na kterou se oba vejdete. Zkuste si vybavit pocit, když jdete z pláže v žabkách a na mokrých nohou máte nabalený písek. Dost to dře. A teď si představte, že se vám písek dostane do úplně jiných partií. Pocity jsou mnohonásobně horší!

„Letěla jsem k moři s partnerem, s nímž jsem byla poměrně krátce, a tak jsme se milovali několikrát denně, kdekoli to šlo. Samozřejmě že jsme se na sebe vrhli hned první den na obligátní večerní plážové procházce. Měla jsem pod sebou jen jeho tričko, a jak jsme se různě vrtěli a kouleli, za chvíli jsme měli písek všude. Při hlazení to drhlo po celém těle, ale opravdové peklo nastalo, když jsme se pokusili pomilovat. Vnikl do mě i s pískem, oba jsme ve stejnou chvíli vykřikli a bylo po všem,“ popisuje svou zkušenost osmadvacetiletá Zdeňka.

Nástrahy českých koupališť

Za vodními radovánkami se samozřejmě nejezdí jen k moři, krásně je i u českých rybníků a jezer. Tady většinou nenarazíte na komplikace, jakou může být písek, břehy vodních ploch bývají travnaté.

V trávě ovšem může číhat leccos. Zákeřné kopřivy nebo ostnaté výhonky, mravenci – a bohužel často také nejrůznější předměty – od odpadků přes nedopalky cigarety až po výkaly. Pokud vás tedy touha přepadne na břehu romantického jezírka, nejprve se pořádně podívejte, kam si leháte.

„Šli jsme se vpodvečer vykoupat k místnímu rybníku. Bylo už docela pozdě a nakonec jsme u vody zůstali sami téměř za tmy. Tak jsme se to rozhodli využít. Měli jsme s sebou velký ručník, milování jsme si užili. Naházela jsem věci do tašky a až doma při jejich vybalování zjistila, že ručník je z jedné strany notně zaneřáděný. Nechci se domýšlet, jestli to byl výtvor člověka, psa či koho, ale nějak mě to od dalších podobných zážitků odradilo,“ tvrdí 24letá Dana.

Někdo se dívá

Rozhodnete-li se milovat někde venku, vždycky je tu riziko, že vás u toho někdo uvidí. A v létě obzvlášť, protože lidé ztrácí zábrany a věci jsou jim tak nějak víc jedno. Myslí si to alespoň 36letá Kamila.

„Už mnohokrát jsem někde na pláži, u nás i v cizině, viděla dvojice, které si myslely, že stačí, když přes sebe přehodí ručník, a nikdo nic nepozná. To je přece nesmysl! Jednak – proč by na sobě měl člověk v horku u vody ručník, a především, pohyby pod ním neskryjete. Jenže oni jsou jako pštrosi. Mám přes zadek ručník, tak nejsem vidět, i když ležím pár metrů od dalšího člověka,“ kroutí hlavou.

40letá Helena si vybavuje zážitek z termálních lázní na Slovensku. „Ti dva tam zaujali celé koupaliště. Voda měla asi čtyřicet stupňů, všichni jen polehávali opření o kraje bazénu. A oni to tam ve vodě dělali. Koukala jim sice jen hlava a ramena, ale přesto to bylo naprosto jasné, z jejich pohybů, pohledu, občas jim ujel nějaký zvuk. Polovina lidí fascinovaně zírala, druhá stydlivě koukala jinam a dělala, že nic nevidí,“ líčí.

Je samozřejmě na vás, jak moc opatrní budete, jsou dvojice, které možnost přistižení považují za vzrušující zpestření. Mějte ale na paměti, kde se nacházíte. V některých zemích by vás podobné akce mohly přijít pořádně draho, a to nejen finančně, ale například i trestem vězení. A i jinde je na místě obyčejná lidská slušnost – pokud si kousek od vás na dece hrají děti, zkuste se ovládnout a počkat na vhodnější příležitost.

Čistota půl zdraví

Milování v přírodě může být poněkud ošemetné z pohledu hygieny. Možná si říkáte, že sex v čisté vodě je naprosto bezpečný. Ale žádná voda – ani mořská – není stoprocentně čistá. Sůl je navíc velmi agresivní, a pokud máte uvnitř těla nějakou oděrku, rychle to při souloži pocítíte. Při milování je téměř jisté, že se vám s partnerovým penisem dostane do pochvy i voda. Ještě větší riziko pak hrozí v českých vodách, které mohou být znečištěné vším možným.

Výsledkem pak bývají nejrůznější záněty, vaginální mykózy a bolestivý styk. Pokud opravdu toužíte zjistit, jaké je milování ve vodě, možná je lepší zkusit si to nejprve ve velké vaně či soukromé vířivce. Tam by vás nic nepříjemného nemělo rušit.

Doporučujeme

Články odjinud