Vojta Kotek (23) přerušil školu… a nešťastně se zamiloval

Vojta Kotek (23) přerušil školu… a nešťastně se zamiloval

Z obdivovaného teenagera Vojty Kotka se stal zralý muž. V novém filmu Alice Nellis "Perfect Days - i ženy mají své dny" dokonce svede Ivanu Chýlkovou (48).

Z obdivovaného teenagera Vojty Kotka (dnes 23) se stal zralý muž. V novém filmu Alice Nellis "Perfect Days - i ženy mají své dny" dokonce svede Ivanu Chýlkovou (48).

"Pro mne je role Adama výborná, protože konečně už jsem v ní dospělý. A Alice Nellis dala celému snímku a také mé postavě, která se miluje s o dvacet let starší ženou, osobitost, nadhled a ironii," prozradil Vojta Kotek Korzu.

A hned o sobě prozradil, že není na starší dámy. A že je právě teď nešťastně zamilovaný. "Musím se přiznat, že jsem zamilovaný, ale nešťastně. Nevěděl jsem, že se mi to jednou stane. Mám tajnou lásku. Asi je to tím, že člověka většinou lákají věci, které nejsou snadné.

Ale já jsem vlastně nikdy nebyl na to, že mě nějaká žena užene, spíš ji chci uhnat sám. Potřebuji silnou vzdorovitou oběť, aby mě to bavilo," svěřil se herec, který měl vždycky kolem sebe hejna fanynek.

Vojta se také přiznal, že přerušil studium režie na Filmové akademii Miroslava Ondříčka v Písku. "Měl jsem tolik jiné práce, natáčení filmů, různé vlastní projekty. Také jsem vyráběl reklamy a deset let daboval Harryho Pottera," vysvětlil Kotek.

Nedávno například režíroval Jaromíra Jágra v reklamě na deník Sport, nebo Jirku Mádla v klipu Slepec hovno vidí. Vojta věří, že školu někdy dokončí a že z něj bude dobrý režisér. A pokud jde o tajemnou lásku, i tu se mu prý možná podaří získat.



Tuto knihu, společně s dalšími tituly naleznete na



STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud