Vojtková: Svatba a děti ne, společné bydlení ano!

Vojtková: Svatba a děti ne, společné bydlení ano!

Tanečnice Libuška Vojtková (31) září štěstím. A proč by také ne. Jak sama tvrdí, prožívá parádní období. "Se synem Matýskem bez problémů zvládáme jeho cukrovku, dokonce nás paní doktorka chválí, jak skvěle si vedeme.

A co ještě? No, s přítelem Ivanem se o prázdninách budeme stěhovat do společného. Já a syn po delší době opustíme byt v Říčanech a půjdeme do domečku v Praze 6. Čeká nás zařizování, úpravy, prostě samé příjemné věci. Co si přát víc?" pokládá si Libuška otázku s úsměvem.

No přece svatbu a dalšího potomka, jak to v dlouhodobých vztazích a romantických filmech bývá. "Ale kdepak. Oba už máme něco za sebou a vdavky nebo dítě neřešíme. Někdy v budoucnu možná, teď rozhodně ne. Je nám spolu dobře a jak se s oblibou říká, papír na vztah nepotřebujeme," tvrdí Vojtková Korzu.

Znamená to tedy, že prázdniny budou pouze pracovní? "To vůbec. Za červenec bychom měli všechno zvládnout a v srpnu vyrážíme do Řecka na okružní jízdu lodí. Po práci musí být odpočinek a na ten se všichni těšíme. Užijeme si ho," dodává Libuška.

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Bývalá prostituka Alison Carey se chce smířit se svou mladší sestrou Mariou Carey

ČTĚTE TAKÉ:
První transmiss je napůl Češka!

Doporučujeme

Články odjinud