Volba správné podprsenky je velmi důležitá

18 komentářů

Edita
30. května • 16:35

Dělají! až do košíčků J. V Plzni navštěvuji obchod V Sedláčkově ulici, Kde tyto velikosti mají běžně k dostání. Prodavačky vás tam přeměří a dají vám správnou velikost. Podprsenky jsou krásné, barevné a hodně pevné. Cenově jsou tak 800-1500, ale já už mám některé 3roky a pořád drží

zimulka
14. března • 17:58

Já si podprsenky kalhotky kupujujedině z netu -atratex-je tam výběr a vždycky mi dobře sedí.V kamenným obchodě nesnáším jak prodavačka stojí pred kabinkou každou chvíli se ptá jak to je nebo tam i drze vrazí hlavu aby se podívala a ještě řekne-tak ukažte jak vám sedí.Člověk potřebuje v klidu si zboží vyzkoušet prohlédnout.

Bela15
14. listopadu • 19:55

Tak trošku něco na obveselení: Dnes mám 80B a není s tím žádný problém. Kdysi dávno, když byla velkou hvězdou B.B. a všude uváděli její míry, tak jsme se s děvčaty měřily, která má míry podobné. Vyhrála jsem. Měla jsem stejné rozměry jako B.B. jen s malým rozílem. Širší hrudník a menší prsa. Stejně mě to děvčata záviděla a nebylo co.:-)

Gaba2
13. listopadu • 21:08

musim rict, ze ja jsem spokojena s M&S nevim jak u nas v CR ale tady v Agnlii je super vyber, jak velikosti tak druhu :o)

Ameline
7. listopadu • 14:58

SweetAngel - S těmi košíčky to tak skutečně je. Velikosti jsou podle rozdílu obvodu pod a přes prsa, takže když se nad tím matematicky zamyslíš, vychází to tak, že objem má větší 80D než 75D, ta s 80kou je ale nejspíše celkově robustnější. A pak se některé dámy, které se trápí třeba v 90B strašně diví, když mají nosit třeba 75E nebo F. Ale ty košíčky mají stejný objem, jen u menšího obvodu jsou užší a dotyčná nebude mít prsa v podpaží ani obvod někde na lopatkách. Písmenka nekoušou.Jó, kamenný obchody. U nás sto let za opicama. A prodavačky z doby kamenné, cpou vám naprosto nepadnoucí zboží a diví se, že vám nevyhovuje, protože máte úplně jinou velikost. Výrobci a dovozci často taky. Kdy asi nadejde den, kdy obchody budou nabízet obvody od 60 a s košíčkama až do anglického K (to je největší vyráběná velikost, na naše M nebo N)

Sweet_Angel
2. listopadu • 20:52

Mám velikost 75DD někdy F, záleží na střihu podpsenky a musím říct, že je to opravdu problém. Když má podpsenka velký objem, tak má jiné D než ta, která má malý objem. Když koukám na prádlo a porovnám třeba 85D a 75D, tak ta 75 má o polovinu menší košičky. Nechápu...
Nejlépe nakoupím asi na internetu. Když se ptám v obchodech, tak na mě koukají, jak na nějaký exemplář. A to zdaleka nemám tam velká ňadra, jak některé jiné dámy.
Je to prostě problém...

ovčí.babička
21. října • 11:10

velvira: V těhotenství je nejlepší nosit sportovní podprsenku nebo lambadu. I když se prsa zvětší,tak tyhle typy se poddají. Sama jsem momentálně podruhé těhu. A prsa se ti po skončení kojení zmenší téměř stoprocentně,i když existují výjímky. Kojící podprda teda podle mého drahá není-200-400Kč. Nechápu proč si tak stěžuješ, určitě si chtěla mimčo,tak se s takovýma trablema ohledně oblečení rozhodně počítat musí.A věř mi,je to to nejmenší. Mnohem horší jsou kalhoty-koupíš si je v pátém měsíci třeba i o číslo větší,jenže nevíš o kolik nakonec přibereš a jestli ti padnou i v devátém měsíci. A to není položka za 300Kč.

sojka1
19. října • 6:27

Triumph dela i velke velikosti a spoustu lidi je spokojenych.

Ameline
18. října • 23:16

Dooreen: Já mám bytelně stavěnou kostru, mohutný ramena co to unesou, ona je hlavně taky základ ta podprda, nenosit, jak jsem dlouho dělala, 80F, ale utáhnou pořádně pod, to pak mnohdy jsou ramínka věcí estetickou než funkční, jak to krásně drží.Ty ceny jsou často vyšší, ale já si celkem oblíbila ebay a některé zahraniční výprodeje. Je ale potřeba pořádně prověřit prodejce, výrobce, i konkrétní typ. Tuhle jsem třeba z ebaye sehnala značkovou absolutně pohodlnou za 130 i s poštovným z anglie - zřejmně dámě neseděla, dala ji, jak by u nás od korunky, a nikdo jiný ji nechtěl.Co se týče těch typů, každá žena je individualita a co sedí jedné nesedí druhé, ale dobrý katalog kvality, ačkoli v polštině, naštěstí s hvězdičkovým systémem je od uživatelek tady: http://www.balkonetka.pl/katalog/
Dá se to řadit dle rozměru, značky, je toho tam fakt hodně, často vybírám i s ohledem na ně.

siplinda
18. října • 18:59

Čau kočky, jukněte na www.monaclassic.cz, mám od nich několik podprsenek (85F) a jsem moc spokojená.

Nevzdávámse
17. října • 20:00

Zkuste Triumph tam mají krásné podpsenky do F.

Dooreen
17. října • 17:49

ameline: ježiš já už mám trápení s tím E a natož G,H... páteř vyhnutá, záda a hlava bolí... a ty ceny taky dost vysoké nekoupím padnoucí pod 1000kč

Dooreen
17. října • 17:46

bizky: taky by mě to zajímalo, mám košíček E někdy F podle střihu a ten výběr se dost slabý přes net bych se bála nakupovat protože si ji musím opravdu vyzkoušet jestli sedí střih naštěwtí máme ve městě obchod kde vždycky seženu i hezkou ne jako pro babičku

malinaa
17. října • 14:27

Ahoj.no nevim proc nekdo napise ze podprdu zasadne tady na netu nekupuje.
Asi jaky kdybych napsala ja ji zasadne nekupuju u tongu.mam vetsi jak objem tak velkost G co se tyce kosicku.ale muzu rict ze ji pohodlneji sezenu na netu nez v obchode.kdyz budu mit B tak ji take koupim kdekoliv.

velvira
16. října • 19:46

No, v těhotenství sehnat šprndu je docela síla :-)). Každý měsíc jiná velikost. Žebra mám teď širší o 10 čísel, ale pořád jsou to jen žebra! To nad tím už přečuhuje úplně odevšud, no síla. Kojící šprndu bych si koupila, jenže jakou velikost zase? Kdyby to stálo dvacku, ani neceknu, ale za ty ceny... Až bude venku, může se mi to srazit zpátky a co potom.

Ameline
16. října • 18:43

OnyxNails: Ono to často jinak nejde. Já nosím velikost 75G, ačkoli 70H by byla lepší, ale tu dělají spíše ty lepší (dražší) značky, tak šetřím. V G v obchodech není výběr, H jsem ještě nikde neviděla.
Bizky: Ale ano, dělají, jen si člověk připlatí. Dobré je objednávat z ciziny - fajn značky jsou třeba Panache, Freya, Fantasie a jiné, nabízí modely pro většinu představitelných příležitostí. Tady ale člověk musí vzít v potaz, že anglické číslování vede košíček DD, což odpovídá našemu E. Potom je všechno dál posunutý. Zdvojený je myslím ještě G a J.
A escewell? Některé kamarádky si stěžovaly, že ne všechny velikosti odpovídají, těžko říct, zda ale vina nebyla u výrobce.

OnyxNails
16. října • 18:30

na netu podprsenky zasadne nekupuji

Bizky
16. října • 17:12

A proč že nedělají krásný podprsenky i na velká prsa??

Doporučujeme

Články odjinud