Voldánová se vdávat nebude

Voldánová se vdávat nebude

„Ne děkuji. Vdávat se nechci. Aby nám s mým přítelem bylo dobře, k tomu přece nepotřebujeme mít úřední potvrzení,“ říká moderátorka České televize Jolana Voldánová, jejíž syn Vojta má tři roky a Jolana jméno otce stále tají.

Voldánová se vdávat nebude

„Ne děkuji. Vdávat se nechci. Aby nám s mým přítelem bylo dobře, k tomu přece nepotřebujeme mít úřední potvrzení,“ říká moderátorka České televize Jolana Voldánová(33), jejíž syn Vojta má tři roky a Jolana jméno otce stále tají.

„A upřímně řečeno, vlastně ani nevím, jestli jsem ten nejsprávnější typ pro manželství. S přítelem jsme se dohodli, že o našem vztahu nebudu hovořit v médiích a já jeho přání musím respektovat,“ vysvětluje.
„Vojtův táta syna vídává o víkendech a přijíždí za námi i v průběhu týdne. Je do Vojtíka docela zblázněný, ovšem na druhé straně jak on, tak třeba i můj táta, si s ním jen trošku pohrají, ale za chvilku mi ho už předávají. Nevědí, co si s ním mají počít,“ dodává žena, která se ve svých šestadvaceti letech stala moderátorkou Událostí České televize.
„Otěhotněla jsem náhodou. Příliš neplánuji, věděla jsem, že chci dítě, ale neurčila jsem dobu, kdy k tomu má dojít. A po vzájemné dohodě s partnerem se nekonala ani svatba a já s Vojtíškem bydlíme zvlášň.“
Se synkem tedy Jolaně pomáhají obě babičky a studentka pedagogické fakulty. Jolana Voldánová se prý ale velmi snaží být s Vojtou co nejčastěji. „Dobře si uvědomuji, že kdybych určité věci prošvihla, později by mě to velmi mrzelo.“

zdroj: Plus
foto: ČT

Doporučujeme

Články odjinud