Voňavá tajemství

Voňavá tajemství

I hvězdy mají svá tajemství. Proč je Sarah Jessica Parker vždy tak půvabná? O čem sní Britney Spears? Kde bere Jennifer Lopez energii? Jak láká Paris Hilton muže? Odpovědi nehledejte, my je známe! Jejich vůně prozradily vše.

Lovely Sarah Jessica Parker Svůj první parfém představila před nedávnem hvězda kultovního seriálu Sex ve městě Sarah Jessica Parker. Vůně slavné herečky nese jméno Půvabná a přesně taková i je. Nadčasový, elegantní a velmi ženský parfém Lovely je směsicí orchidejí, patchouli, bílé ambry, vášnivého pižma s kapkou šťavnaté mandarinky, bergamotu, růžového dřeva a svěží levandule. „Stvoření vlastního parfému byl můj celoživotní sen,“ říká blonďatá módní ikona. „Chtěla jsem vůni, která bude pro všechny ženy od 17 do 107 let.“ Na vzniku parfému se Sarah velmi aktivně podílela. Sama míchala ingredience, navrhovala flakón a také si samozřejmě zahrála hlavní roli v působivé reklamě oblečená coby baletka s jemně růžových odstínech. Netrpělivě očekávaná vůně nepřichází samozřejmě sama, tělová řada obsahuje lehké tělové mléko a jemný sprchový gel.

Fantasy Britney Spears Každý o něčem sní. Ani popová princezna Britney Spears není výjimkou, i ona má bohatou fantazii. Novopečená maminka má hned dva důvody k radosti – svého syna a svůj nový parfém. Fantasy je plná kouzel a bohatá na vzrušení z lovu. Příběh fantazie je rozvíjí díky bohatosti červené švestky z Číny, zlaté kdoule a exotického kiwi. Pokračuje vůní koláčků, bílé orchideje a okvětních lístků jasmínu. Celou pohádku uzavírají smyslná dřeva a pižmo. Sladce růžová lahvička napovídá, že jde o vůni určenou především pro velmi mladé.

Live Jennifer Lopez Energická diva J.Lo zkrotila svou temperamentní povahu a uzavřela ji do broušeného flakónu. V pořadí již čtvrtá vůně s názvem Live se nese v sexy tanečním rytmu, je živá a neposedná stejně jako tělo za zvuků latinské hudby, vůně plná energie, která nenechá nikoho posedávat v koutě. Předehru tvoří čerstvé tóny sicilského citrónu, italského pomeranče a šťavnatého ananasu. Poté se na plno rozezní červený rybíz, peprná fialka a vonná pivoňka. Smyslné pižmo a hřejivá vanilka spolu se santálovým dřevem dodávají parfému lahodnosti a líbeznosti. „Live je mou oslavou života a mé životní lásky – tance,“ říká o své vůni Jennifer. „Je to o momentu, který právě žijete, ne o zítřku.“

Paris Hilton Je slavná. Je expertem na přitahování pozornosti. Kamkoliv vkročí, stává se středem pozornosti. Zdá se být centrem všeho dění. O kom je řeč? O „slavné pro svou slávu“ Paris Hilton. Dědička hotelového impéria a hvězda vlastní reality show zatoužila po nové hračce – svém vlastním parfému. Uvedení vůně Paris Hilton byl velký úspěch. Původně jen pro pár vyvolených se parfém začal vyrábět ve velkém. Jemná vonná kompozice se skládá z ingrediencí jako frézie, zmrzlé jablko a broskvový nektar, které dodávají sladké tóny. Záplava květů konvalinky, mimózy, jasmínu a tuberózy zase ženskost. Vyzývavost nesmí chybět ani zde, o tu se stará dubový mech, santálové dřevo, pižmo a především feromony, které lákají opačné pohlaví.

autor: Simona

Doporučujeme

Články odjinud