Vondráčková odhalila svůj milostný život

Vondráčková odhalila svůj milostný život

Už v polovině května se na trhu objeví nová kniha osvědčené autorské dvojice Michaely Remešové a Milady Čechové ze světa našeho show businessu. Pod rozporuplným názvem Božská Helena…konečně šťastná? podrobně mapují významné životní období v životě stálice české popmusic, zpěvačky Heleny Vondráčkové. Od jejího nedávného rozvodu až ke svatbě, po které se rozešla se svými blízkými.

"Nejprve o nějaké knize nechtěla ani slyšet. Jako spousta našich hvězd tvrdila, že když už, tak si ji napíše sama. Pak uznala, že to není tak snadné, a vyšla našemu záměru vstříc. Myslím, že čtenářky a čtenáři, kteří Heleně drží palce, i ti, kdo jí nepřejí, nebudou o nic ochuzeni. Ze života zpěvačky se dozvědí mnoho nového," říká Michaela Remešová, která si kvůli vydání publikace založila vlastní nakladatelství Fany.

Helena Vondráčková autorkám vyprávěla nejen o známosti a pozdější svatbě s německým muzikantem Hellmutem Sickelem. Za pomoci svědků vylíčila také milostné peripetie s ostatními muži svého života. Patřili k nim textař a skladatel Zdeněk Rytíř, spolužák Tomáš, dávná láska z chrudimského gymnázia, a muzikant Luděk Švábenský.

Pátým a osudovým se nedávno stal podnikatel Martin Michal, za kterého se letos Helena provdala. Právě jeho osudy, včetně sedmnácti měsíců strávených ve vazbě, dávají publikaci ráz nelítostného dokumentu, který se nevyhýbá ani kontroverzním faktům.

"Knížka přinese i další svědectví. Heleně se přece povedl grandiózní návrat na českou hudební scénu. Dokázala překročit svůj vlastní stín a ukázat své kvality v novém světle," říká Michaela Remešová, která proslula mimo jiné úspěšným titulem Když milenky pláčou aneb 9 žen Karla Gotta. Právě tento zpěvák napsal také předmluvu k nové knize. Začne se prodávat tento měsíc, a nejen v knihkupectvích, ale také na koncertním turné Karla Gotta a Heleny Vondráčkové po českých a moravských městech. (Korzo)

Doporučujeme

Články odjinud