Vondráčková přivezla do Tater sníh

Vondráčková přivezla do Tater sníh

Helena Vondráčková byla hvězdou při otevírání zimní sezony v Nízkých Tatrách. Původně měla zpěvačka přiletět helikoptérou, ale kvůli veliké mlze vrtulník nesměl vzlétnout. Takže nakonec musela narychlo přijet autem, aby otvíračku stihla včas.

„Byla veliká mlha a bylo by to opravdu nebezpečné, ale i cesta autem z Dëmanovské doliny nahoru je nádherná, bylo to opravdu jako v pohádce, krásně zasněžené stromy, je to nádhera," míní Helena Vondráčková.

„Přivezla jsem vám do Tater sníh," vtipkovala Helena, protože věděla, že sníh v Tatrách napadnul den před jejím příjezdem.

Helenu přivítali před Happy Endem květinami a dala si welcome drink v nově otevřeném champagne baru přímo u sjezdovky.

Helena slíbila, že pokud jí to čas dovolí, do Jasné si přijede zalyžovat. „Kdysi jsem tu byla s přáteli, a pokud mi to čas dovolí, pojedu sem ještě letos, mám Slovensko opravdu moc ráda zkusím si právě otevřené propojení severní a jižní strany Chopku a nové lanovky ,“ dodává.

Otevření zimní sezony se neslo ve velkém duchu. Fanynky šílely při podvečerním vystoupení Rytmuse. Na velkolepou otvíračkou zimní sezonu v Nízkých Tatrách dorazila i moderátorka Nikol Moravcová, která si vyzkoušela dokonce i vířivku, v níž kdysi pózovala Agáta Hanychová během focení.

„Musela jsem si vyzkoušet první sníh, protože lyžuji i jezdím na prkně, a navíc jsem si letos pořídila novou výbavičku,“ prozradila Moravcová, na níž bylo vidět, že přibrala.

Nikol Moravcová to pak rozjela na večerní párty, kde drinky z vodky tekly doslova proudem. Následně i ochotně pózovala s miláčkem slovenského publika EGO. Hvězdou večera byl i Majk Spirit. Dále vystoupili Tomi Popovič, DJ Robert Burian, DJ Popper a absolutně sexy DJ Flower.

Doporučujeme

Články odjinud