Vrásky jsou ozdobou ženy, nikoliv ostuda!

11 komentářů

Irtana
2. listopadu • 17:05

Je fakt, že většina žen z vrásek vyšiluje a hned si jdou pořídit nějaký krém na vrásky, ale není nic hezčího než žena, která umí důstojně a přirozeně stárnout.

TeaKonečná
5. října • 18:10

Stáří je těžké, pokud je člověk nemocný, vrásky někdo řeší někdo ne, ale takový kompliment, že vypadám skvěle a mladší o pár let taky zahřeje na duši. Pravidelně chodím na kosmetiku a doma o sebe pečuji,někdo řeší vrásky botoxem a plastickou churugií, já dávám přednost zdravému životnímu stylu a přírodní kosmetice Mincer.

Romča@@@
28. září • 15:47

Každý je krásný a mladý, pokud to cítí uvnitř a vyzařuje to........stárnout a cítit se skvěle, je přitom tak úžasné........sdílím slova mého táty,že i v šedesáti se cítí na pětadvacet a tím já se řídím. Možná i proto v mých 36letech mě pořád oslovují slečno.........a já se vznáším............je to naprosto jednoduché........cítit se dobře ve svém těle :o)

Heligon
22. září • 7:37

no... ta paní na fotce je přesný opak toho, co píší - napíchaná botoxem - hnus !!!!! - tohle má ta atraktivní žena ? - fuj

Novotňásci
22. září • 6:31

Mimické vrásky jsou ozdoba. Protože jsou od smíchu, ale povadlá pleť je známkou toho, že se žena o sebe nestará, tak jak by měla. V dnešní době je péče o pleť součástí každodenní hygieny. Při pracovních pohovorech máte 3 vteřiny na to,aby jste udělali na zaměstnavatele kladný dojem. A do toho spadá i péče o vrásky a celková image. Pokud neuděláte perfektní první dojem, nemáte šanci to již napravit a přicházíte tak o možnost získání práce. Vzdělání a praxe jsou až na druhém místě. Personalisté vybírají podle vzhledu.

AuraZ
21. září • 23:30

Rozesmálo mě, že ta paní na titulní stránce má obličej vyhlazený, bez vrásek a totálně zapudrovaný...

helenka1
21. září • 22:53

je umění stárnout s grácií.. :-)

avonoz
21. září • 20:30

Teda já nemyslím, že vrásky jsou ozdoba, ale prostě normální součást života člověka.

Veraky
21. září • 19:09

Ano mám vrásky a hrdě se k nim hlásím.Jsou moje,nikomu jsem je neukradla a většinu mám od smíchu a ty jsou pro ozdobu.

KacaMaV
21. září • 18:12

tyjo, radši budu vrásčitá i na pleši, než do sebe nechat bodat jehly nebo se nechat řezat/myslím plastiku....brrr, nene, kdo neumí stárnutí přijmout se vším všudy, nemůže být nikdy šťastný...neustále už bude jen prohrávat s přírodou a panikařit z toho... nechápu.

šiška
21. září • 16:54

Ano,ano příroda je mocná a vyzraje na nás,všechny dopadneme úplně stejně,scvrké a ošklivé. I ta nejkrásnější v mládí je pěkně ošklivá ve stáří včetně mužů.Např.Delon, hodně velký krasavec v mládí a teď je doslova příšerný.Stáří je prostě běs a děs co si budem povídat.Takových jakou má vizáš herečka Květa Fialová je na světě hodně málo, to jsou spíš výjimky.

Doporučujeme

Články odjinud