VŠE, CO JSTE NEVĚDĚLI O SPÁNKU

3 komentáře

anetkaO
28. dubna • 22:09

Já jsem taky spíše sova no určitě nemám špatný spánek, spím jak v bavlnce a dávám si i záležet na tom aby jsem měla sladký spánek protože hodně vnímám jeho důležitost. Mou poslední vychytávkou jsou heboučké přikrývky Clinisan http://www.picaso-m.cz/prikryvky/prikryvka-clinisan/ , které jsem nám s manželem oboum pořídila a to pak člověk nechce ani vylézt :)

barlip
5. února • 15:41

Jelikož toho je teď hodně v práci.. pořád se mění kolektiv a práce nabývá.. tak se mi v poslední době hrozně spí.. nemůžu večer usnout – do noci hledím do zdi a ráno se mi zase nechce vstávat.. Už jsem to nevydržela a zašla do lékárny, kde jsem chtěla něco hlavně přírodního a tak jsem si vybrala Neospan, který teď je hodně v reklamě.. má nejvíce kozlíku lékařského, nějaké další vitamíny.. Cena je taky fajn..Navíc je šetrný oproti hypnotikům. Spí se mi mnohem mnohem lépe :-)

kámoš
27. ledna • 22:59

Nesouhlasím s tím,že sovy mají horší spáenk a jsou depresivní.Nebo jsem výjimka,protože od malička špatně usínám,takže chodím kolem a po půlnoci spát.Ale když usnu,spím velice dobře a nejsem depresivní,jsem životní optimista i přes všechny problémy,které mi život nachystal.Postižení od narození,rozvod,úmrtí jediného syna.Je pravda,že ráno vstávám až tehdy,když jsem vyspalá,tedy pokud nevstávám do práce.

Doporučujeme

Články odjinud