Vše o chuti + tipy, jak ji zahnat!

5 komentářů

Skořepinka
9. února • 18:30

Článek mě opravdu dostal.... nepřesné informace (např. lovci-sběrači se v Evropě neživili bramborami) a špatná čeština

Ivy1
9. února • 15:07

souhlasim s Mata69 - sním jablko, dvě, tři, abych zahnala chuť na čokoládu, ale chuť mě nepřejde, a tak si řeknu, stejně jsem se už přejedla tak je to jedno a SEŽERU celou velkou čokoládu navíc....

Mata69
9. února • 13:36

Jo a místo kafe si jít s kámoškou zaběhat jo? Tak u toho si člověk fakt krásně pokecá u takovýho běhu! :-/ to jsou rady panebože!!!!

Mata69
9. února • 13:35

Nejlepší je ta rada, jak místo čokolády si vzít jablko. Bože, to je takovej nesmysl...Jestliže mám chuť na čokoládu, chce po mě tělo něco co je v tý čokoládě ne? Takže když zblajznu jablko, neposlechnu co mi tělo říká a za chvíli si o tu čokoládu řekne znovu. Takže to může dopadnout tak, že zblajznu několik jablek a já nevim čeho ještě a na závěr ještě tu čokošku.
Já myslím, že lepší rada je - při chuti na čokoládu si vzít kousek (ale fakt jen kousek ne celou tabulku) kvalitní čokolády.

Ivy1
9. února • 13:22

jo to je všechno pěkné, ale JAK SE MÁM DONUTIT nahradit dobré jídlo a posezení při kávě něčím docela nechutným a běháním ? Na to fakt nemám pevnou vůli...... to bych chtěla vědět.... Závislost na jídle (a tím jak uváději endorfinem pro uspokojení je jako každá jiná závislost) to je jako byste někomu kdo bere drogy (nebo je alkoholik) řekli že drogy má nahradit jablkem a běháním.... dokáže to ? Nevěřím.... závislost ne jídle je nejhorší závislostí, protože přestat pít nebo brát drogy - to z hlediska organismu jde, alkohol nebo grogu tělo nepotřebuje, ale jak PŘESTAT JÍST ???? To nikdo neporadí

Doporučujeme

Články odjinud