Vše o nehtech - gelová a akrylová modeláž - trendy a novinky

5 komentářů

1Ivanka
25. listopadu • 21:01

Děvčata, také jsem si jednou koupila sadu na nehty a začala jsem. no hned jsem zjistila, že vlastně nevim co mám dělat, jak držet štětec,.... hrůza. Tak jsem začala koukat na videa, přes rameno nehtařkám, na diskusích vychytávala rady a zkušenosti, ale řeknu vám, že jak nemáte kurz, tak stejně nepochytáte všechno. nebojte se investovat do kvalitního kurzu. Opravdu je potřebný a stojí za to.

lucie321321
25. června • 9:12

a co si tak koupit vlastní sadu na nehty? Více informací najděte na stránce http://www.nehtyafrodita.cz/sada-na-gelove-nehty/ kde najděte také rúzne další pomůcky na modeláž nehtů.

elfi
18. května • 16:09

danča.ss - já mám gelovky a žádný problém - chce to mít spolehlivou nehtařku - např. k vietnamcům bych nešla

lenkahenych
18. května • 1:14

Gelové nehty Vám vlastní nehty neodrovnají pokud jsou prováděny a pilovány profesionálně.Není důvod pilovat neustále nehet při doplnění - proto není možné aby se nehty ztenčovaly.....OTÁZKA č.2
2. Je modeláž vhodná opravdu pro každé nehty?Ano. Modeláž je vhodná pro každý typ nehtů. Ženy někdy mívají obavu z toho, že nehet pod nánosem hmoty nedýchá a že se objeví plísně. Pokud je modeláž provedena kvalitním materiálem, nic takového nehrozí. Nehet vyrůstá z nehtového kořene, posunuje se vytlačován dalšími nehtovými destičkami k okraji prstu po nehtovém lůžku. Pokud se nanese zpevňující hmota, nebrání se v jeho funkci. Kvalitní materiály jsou vyvíjeny jako ochrana a v žádném případě radikálně neovlivňují a nenarušují vlastní nehet.

danča.ss
17. května • 16:57

Gelové nehty jsou krásné, ale já si tak naprosto odrovnala ty svoje. Mám je teď tenké jak papír a úplně krátké, protože se hned lámou:-( Ale koupila jsi v lékárně speciální výživu pouze na nehty DonnaNails. Beru teprve třetí den, takže zatím nemůžu posoudit, ale hned mi ji paní lékárnice doporučovala. Uvidíme:-)

Doporučujeme

Články odjinud