Všechno, co Vás zajímá, baví, ale i trápí ze světa erotiky. Téma: Jak si vybrat erotickou pomůcku

Všechno, co Vás zajímá, baví, ale i trápí ze světa erotiky. Téma: Jak si vybrat erotickou pomůcku

V rubrice Sex a vztahy jsem pro vás připravili nový seriál, ve kterém vždy otevřeme jedno ožehavé téma a odpovíme na vaše nejčastější intimní otázky. Odpovědi pro Vás připravuje tým Vasepoteseni.cz.

Na co myslet, když si chcete,dámy, pořídit erotickou pomůcku pro sebe?

Ujasněte si, na co a jak budete chtít erotickou pomůcku používat, zda si přejete multifunkční a univerzální pomůcku nebo specialistu v daném „oboru“. Dále zapřemýšlejte nad svými možnostmi a zkušenostmi. V popisech jednotlivých produktů se odkazujeme na naše zkušenosti a tím Vám, alespoň doufáme, usnadníme výběr.

Doporučujeme příliš se nezaměřovat na barvu výrobku, byť má pomůcka zaujmout i na pohled. Věřte nám, že barvu erotické pomůcky po prvním orgasmu řešit nebudete.

Ujistěte se, že nemáte na nějaký z materiálů použitých k výrobě erotické pomůcky prokázanou alergii. Nejčastější alergie bývá na latex. Výrobky z materiálů, na které máte alergii, nepoužívejte!

Na co myslet, pokud chcete pořídit erotickou pomůcku jiné dámě jako dárek?

Pokuste se zjistit co nejvíce informací o sexuálním životě, zkušenostech s erotickými pomůckami a erotických touhách obdarovávané osoby. Stanovte si finanční rozmezí hodnoty dárku.

I v tomto případě doporučujeme příliš se nezaměřovat na barvu výrobku, byť má pomůcka zaujmout i na pohled. Věřte nám, že barvu erotické pomůcky po prvním orgasmu obdarovaná osoba řešit nebude.

Pokuste se zjistit, zda ten, komu bude erotická pomůcka darována, má na nějaký z materiálů prokázanou alergii, ta nejčastější bývá na latex. Výrobkům z materiálu, u kterých je podezření na alergii, se vyhněte. Pokud si nejste jisti, všeobecně doporučujeme volit silikonové výrobky, zde je nejmenší procento pravděpodobnosti na alergii.

Jak vybrat správnou velikost vibrátoru?

Vibrátor se pocitově chová uvnitř pochvy trochu jinak než skutečný penis. Platí pravidlo pro dámy: to, na co jste zvyklá doma, zmenšete o třetinu a to je ta správná velikost vibrátoru pro Vás, samozřejmě pokud tedy nejste vyznavačka extrémních praktik, kdy cíleně chcete opravdu velké výrobky.

Ženy citlivější (ženské problémy) by rozhodně měly sáhnout po výrobcích ze silikonu, u nich mají jistotu, že takto již podrážděné prostředí pochvy a dělohy nepodráždí ještě navíc nevhodným materiálem.

Pro mladé dívky doporučujeme vibrátor široký maximálně 3 cm. Průměr se pohybuje od 2,5 cm do 4 cm šířky, širší už jsou brány jako velmi výrazné.

Dá se nějak zevšeobecnit to, co je třeba vzít v potaz při výběru erotické pomůcky?

Buďte sami k sobě upřímné. Ujasněte si, jak moc jste odvážné a co očekáváte od erotické pomůcky. Ten, kdo ji bude používat, budete Vy, měla by tedy vyhovovat na 100% Vám. Spoustu informací se dočtete v popiskách, které jsou propracované tak, abyste si udělala co nejkonkrétnější představu, co která pomůcka dělá. Pokud nemáte vůbec žádné zkušenosti s pomůckami, doporučujeme ve vyhledávání zaměřit se na pomůcky, které mají uvedeno „1.erotická pomůcka“.

Doporučujeme

Články odjinud