Všechno, co Vás zajímá, baví, ale i trápí ze světa erotiky. Téma: Ženy a masturbace

Všechno, co Vás zajímá, baví, ale i trápí ze světa erotiky. Téma: Ženy a masturbace

V rubrice Sex a vztahy jsem pro vás připravili nový seriál, ve kterém vždy otevřeme jedno ožehavé téma a odpovíme na vaše nejčastější intimní otázky. Odpovědi pro Vás připravuje tým Vasepoteseni.cz.

1) Myslíte si, že je masturbace škodlivá?

Společnost a rodiče se nám od malička snaží tvrdit, že ano. Že dotýkat se sebe sama je „špatné“. A když se myjete, tak se sama sebe nedotýkáte? Myslíte si, že je to špatné? Připomíná nám to jednu hru od Američanky Eve Ensler Monology vagíny, kde jedna žena prohlásí, že svojí vagínu nikdy neviděla. Masturbace je běžná věc a je na každé ženě, zda masturbovat chce a bude či nikoliv. Jediné, co je nebezpečné, k masturbaci používat kromě ruky, erotických pomůcek, různé, mnohdy bizardní a třeba i ostré předměty.

2) Co pro masturbaci používat?

Jak už jsme zmínily výše, nejběžnější jsou ruka, erotické pomůcky a sprcha. Rukou je poněkud méně pohodlné a může Vás bolet, takže pro pohodlnější dámy a ty, které chtějí větší výkon, doporučujeme erotické pomůcky. Je jich široký výběr, různé délky, šířky, tvary a také různé materiály. Na trhu je široký výběr pomůcek různých tvarů, velikostí, materiálů, že si jistě vybere každá z Vás. Znovu na Vás, milé dámy, apelujeme, prosím používejte pouze předměty pro masturbaci určené. Historky o různých druzích ovoce či zeleniny (nejznámější jsou mrkev či okurka), různých sprejích, či jiných bizardních předmětech, bohužel jsou realitou. Myslete na to, že co jde dovnitř, nemusí vždy jít dobře ven a určitě to poslední, co si přejete, je skončit na pohotovosti. Ani ta obligátní sprcha není zcela vhodná, proud vody směřující do vaginy mění přirozené PH a může způsobit problémy. Dbejte na bezpečnost a pokud nemáte nic k dispozici, použijte ruku.

3) Souvisí masturbace s Vaším sexuálním životem?

Pokud máte problémy s dosažením orgasmu, příčin může být několik. Zásadní je ale otázka, zde Vy sama jste schopná dosáhnout orgasmu, ať už rukou či za pomoci nějaké erotické pomůcky. Pokud je Vaše odpověď „ano“, problém bude nejspíše ve Vaší hlavě, či jste zrovna pod stresem, máte hodně práce či jiných starostí (pokud problém s dosažením orgasmu trvá delší dobu, doporučujeme navštívit odborníka). Pokud je však Vaše odpověď „ne“, že sama při masturbaci nedosahujete orgasmu, nebo masturbaci sama neprovádíte, odpovězte si, milé dámy, na další otázku, jak Vás má Váš partner uspokojit, když Vy sama nevíte, jak na to…

4) Co dělat, když Vám masturbace přijde „divná“?

Spousta žen na otázku, zda masturbují v případě, že jsou zadané, odpoví, že ne, že na to mají partnera. Je to volba každé ženy a rozhodně se nenechte nikdy do ničeho nutit. Nejen sex, ale i masturbace by měla být především zábava. Taková hra a objevování nepoznaného, můžete si přidat jako dobyvatelka neobydlených území. Jako se Vám mohou měnit chutě u jídla, stejně tak se Vám mohou měnit sexuální chutě. Můžete si z toho udělat takový rituál, kdy budete mít čas jen pro sebe, můžete si zapálit svíčky, navodit příjemnou atmosféru Vaší oblíbenou hudbou, nebo si napustit vanu, udělat si masáž Vašeho těla a nechat rozehrát Vaší fantazii. Ve Vašich představách můžete být kdokoliv - slavná hvězda či pokojská na zámku, příběh, který se bude odehrát je jen a jen na Vás a Vaši fantazii. Dle zkušeností členek týmu není nic lepšího než po náročném dni, kdy Vás všichni od rána štvou a rozčilují, udělat si takovouhle chvilku pro sebe.

Doporučujeme

Články odjinud