Všichni jezdí na dovolenou, jen my zas sedíme doma

9 komentářů

nadina
8. srpna • 12:24

Proč hned sobec? Prostě ho to nebaví! Proč nutit někoho k nějaké činnosti, když se cítí být u toho spíš nešťastný a otravuje ho to? Také jsem absolvovala pár čestných výjimek společné dovolené, stále ještě spolu vyjíždíme za příbuznými do Německa a na pár dní do Švýcarska, ale více po něm už nechci. K moři si opakovaně zajedu s kamarádkou, na sjezdovky v zimě rovněž s jednou partou, a že jsou to vesměs manželské páry vůbec neřeším. "Palácovou revoluci" jsem udělala asi tak před dvaceti lety, v době, kdy jsem trochu řešila syndrom prázdného hnízda, resp. děti více stály o své vrstevníky než o společné dovolené s rodiči. Takže do toho a budete šťastnější a Váš manžel taktéž, po rozumné domluvě ocení, že ho k ničemu nenutíte a milerád Vám dopřeje vlastní dovolenou, on si mezitím splní svůj další kutilský sen.

domácíbuchtička
6. srpna • 12:09

Jsem na tom stejně. Před dvěma lety jsem jela úplně sama (c 62) za kámoškou do Chorvatska.Bohužel to pro mě důchodkyni nemůže být každoroční záležitost.

Willa
6. srpna • 10:46

Přesně tak ,vzít kamarádku a jet sama.Co Vám v tom brání?

faD
6. srpna • 8:54

Všichni? Taky sem už roky nebyla nikde ani na návštěvě u příbuzných na druhém konci republiky a ne že by jsme se neměli rádi jednoduše jednoduše není čas nebo peníze ještě že existuje Skype.

Petruna
5. srpna • 23:13

u nás je to naopak, brzda jsem já. Ale taky proto, že můj muž tak se rozvalit na pláži dát si špumante a klídek. Já jsem spíš přes poznávačky, teda bych byla před pár lety, dnes mě nikdo nedostane ani párem volů. Ale nebráním mu, pokuď chce strávit dovolenou po svém . V rámci financí. Teď byl týden na rybách, příliš krátká doba. Každý jsme jiný, ale pokud nemám stejný názor na dovolenou, nemůžu bránit partnerovi. A nevidím v tom nic špatného.

Yasmin.Hayatt
5. srpna • 20:04

jj znám, znám :-) mám takového doma taky. nejšťastnější je u rodičů na horách. brzy ráno maže do lesa na houby a zbytek dne tráví v montérkách kolem domu. že bych já někam vyjela? ani nápad! tak jezdím tajně :-D zrovna uplynulý víkend jsem strávila u moře v Itálii a za týden odjíždím na týden do Provence a Monaca. a čím se maskuji? třeba školením :-)
není nad to, vyrazit za čáru s partou podobně naladěných přátel. vždyť neděláme něco nezákonného. jen rádi cestujeme a nechceme se nechat omezovat. :-)
najdi sobě podobně naladěnou osobu a hurá do terénu!

Gaba2
5. srpna • 19:12

a proc nejede sama s detma nebo kamoskou???

lebahu
5. srpna • 18:01

A kde je problém odeslat ho na chalupu a na dovolenou vyrazit s kamarádkou? Budete spokojení oba.

kiburi
5. srpna • 17:46

Takovejch mužskejch znám spoustu, jednoho takového mám doma. Před třema lety jsem si prosadila, že pojedu na týden s šesti kamarádkama do jižních
Čech. Málem z toho byl rozvod. Vloni jsem si ten týden zopákla v Českém ráji a letos v Jeseníkách.
Je to skvělá dovolená, na které se nemusím ohlížet na potřeby a nálady manžela. Pronajmeme si celou chalupu, něco vtipného uvaříme, o náklady na benzín se podělíme, takže to celkově není ani nijak finančně náročné.

Chlapa nepředěláš.Ostatně, je mi líto těch mužskejch, kteří aby měli klid, se rok co rok otravují někde v Chorvatsku na přelidněné pláži, cestu tam i zpět musí sami odřídit a nejradši by si odpočinuli doma se sklenicí piva pěkně v chládku.Mám i známé, kteří cestují rádi, ovšem bez manželek, jen s kamarády.Takovejch, kteří milují a provozují cestování s vlastní ženou, znám minimum

Doporučujeme

Články odjinud