Všichni mají co skrývat – právě vychází detektivní román Lež vedle mě

Všichni mají co skrývat – právě vychází detektivní román Lež vedle mě

Únos manželky odstartuje spirálu podezření a paranoie. Všichni mají co skrývat – nejen před cizími, ale především před těmi, vedle nichž každý večer uléhají do postele. Bestsellerový Gregg Olsen rozehrává mrazivý a pořádně zamotaný příběh.

Prodloužený víkend na pobřeží se pro Adama rychle změní v noční můru – když je s dcerkou na lodi daleko od břehu, bezmocně sleduje, jak někdo unáší jeho manželku Sophii. Únos měl další svědky – jejich sousedka Teresa z vedlejší chatky, hlídající zde svá dvě vnoučata, zaslechla křik a stařík, který zrovna venčil psa, dokonce všechno z dálky viděl. Sousedé ze třetí chatky, Kristen a Connor Mossovi, ale o únosu nevědí nic víc, než co slyšeli ve zprávách – alespoň to tvrdí.

1620392859.png

Oči vidí, co vidět chtějí

Adamovou záchranou se stává jeho dávná přítelkyně z mládí, místní policejní vyšetřovatelka Lee Husemannová, která udělá všechno, aby Sophii našla – nebo na to Adam přinejmenším spoléhá.

Zatímco Lee dává dohromady jednotlivé dílky matoucí skládačky, Adamova paranoia roste a životy všech aktérů se nečekaným způsobem proplétají v jeden znepokojivý obraz, ve kterém nic nemusí být, jak to na první pohled vypadá.

gregg-olsen-zdroj-fb-funpage-autora.jpg
Zdroj : FB funpage autora

Oceňovaný autor, se kterým se budete chtít bát

Bestsellerový autor Gregg Olsen dokáže vyprávět své příběhy s výjimečným citem pro detail a psychologii postav i vztahů a čtenáře doslova vtáhne do života hrdinů lapených v mimořádných životních situacích. Napsal více než pětadvacet beletristických i faktografických knih, oceňovaných kritiky, z nichž si mnohé vydobyly přední místa v žebříčcích bestsellerů New York Times a Amazon Charts.

Napínavý triller zakoupíte na www.grada.cz. Další knižní inspiraci najdete na webových stránkách nakladatelství Metafora či na jeho stejnojmenných sociálních sítích (@nakladatelstvimetafora)

Doporučujeme

Články odjinud