Vůně, chloupky, zvuky: 10 věcí, o které se muži při sexu nikdy nestarají

Vůně, chloupky, zvuky: 10 věcí, o které se muži při sexu nikdy nestarají

My ženy se často stresujeme zbytečnými věcmi. Obzvlášť v sexu máme tendence klást důraz na detaily, které muž během milování často ani nepostřehne. Přestaňte se zabývat následujícími deseti body a uvidíte, že se daleko víc uvolníte a sex si tak víc užijete.

Vůně po fialkách

Jestli vaše vagína doslova voní jako rozkvetlá louka, nebo ne, je mužům celkem jedno. Vlastně spíš dávají přednost přirozenému odéru vašich intimních partií. To je ta chemie, která je přitahuje. Takže jestli si děláte obavy, že jste se před sexem nestihla osprchovat, hoďte je za hlavu. Pokud nejste bez sprchy déle než dva dny, váš partner to opravdu řešit nebude.

Pokračování 2 / 10

Chloupek sem, chloupek tam

Zapomněla jste se pár dní tam dole oholit? To opravdu nebude problém. Když se zamyslíte nad tím, co jsou muži často schopni udělat a obětovat za možnost mít sex, krátké strniště či pár chloupků navíc je opravdu malé riziko, které v tomto případě budou muset podstoupit. A jestliže všechno ostatní bude fungovat k jejich spokojenosti, tento drobný nedostatek skutečně ani nezaznamenají.

Pokračování 3 / 10

Až moc mokrá

Neexistuje nic takového jako být až moc mokrá. Naopak, čím víc mokrá budete, tím víc dáte muži najevo, že jste vzrušená a dokonale připravená, a to ho opravdu nažhaví. Trápí vás snad opačný problém? Ani z toho si nemusíte dělat hlavu, lubrikační gel tento malý nedostatek vyřeší k oboustranné spokojenosti.

Pokračování 4 / 10

Nechtěné zvuky

Pohlavní styk je většinou provázen nejrůznějšími zvuky, je to naprosto běžná věc. Muži jsou na ně zvyklí, a to dokonce i na ty, které znějí tak, jako by vás trápila plynatost. Většina z nich to už několikrát zažila, takže je většinou buď přejdou mlčením, nebo si jich v zápalu vášně ani nevšimnou. Jediné, co v tu chvíli může překazit sex je, když o tom začnete uprostřed milování mluvit.

Pokračování 5 / 10

Až moc nahlas

Dokud mu při vašem hlasitém sténání u jeho ucha nepraskne bubínek, je všechno v pořádku. Každý své vzrušení a vášeň potřebujeme nějak ventilovat a hlasité vzdechy jsou přirozenou formou projevu. Ve většině případů ho váš slastný křik jedině víc vzruší a nabudí k větším výkonům.

Pokračování 6 / 10

Houpavé pohyby

Některé nechtěné pohyby vašeho těla vám možná zabraňují provozovat polohy, které jinak máte ráda. Jako například houpání prsou při poloze zezadu nebo „na koníčka“. Tohle opravdu neřešte. Muži to totiž milují, a pokud jim poskytnete výhled na vás, budou blahem bez sebe.

Pokračování 7 / 10

Tváří v tvář

Říkáte si, jak asi vypadáte, když se vaše tvář zkřiví v křeči během orgasmu? Bojíte se, že máte výraz jak po mrtvici a vašeho partnera vyděsíte? Pravdou je, že ať váš obličej křeč stáhne do jakékoliv grimasy, bude se mu to líbit. Je to totiž důkaz, že v tu chvíli je v posteli král. Druhá možnost je ta, že má sám co dělat se sebou a váš výraz v obličeji ani nezaznamená.

Pokračování 8 / 10

Neumyté vlasy

Opravdu během sexu řešíte, jak asi vypadají vaše vlasy a že jste si je zapomněla umýt? Pokud máte při milování čas na tyto myšlenky, asi by bylo vhodné najít si lepšího milence. Každopádně ve chvíli, kdy mužům jede v hlavě pouze fakt „Paráda, mám sex!“, rozhodně nemají čas se zamýšlet nad tím, jestli nemáte mastné vlasy.

Pokračování 9 / 10

Běh na dlouhou trať

Patříte mezi ženy, kterým trvá přece jen déle, než dospějí k orgasmu, a potřebují trpělivého partnera? Nezoufejte a dejte si na čas. Orgasmus se nedá uspěchat. Pamatujte, že sex je pro muže zábava, která je nikdy neomrzí, takže nemají problém si s vámi pohrát o něco déle.

Pokračování 10 / 10

Ukazatel kvality

Pokud něco není úplně v pořádku nebo je třeba zrychlit, zpomalit či přitlačit, řekněte to nebo ho naveďte gestem. Muži nejsou jasnovidci a jemně poskytnutá rada či pomoc bude jedině vítána.

Doporučujeme

Články odjinud