Vůně dokonalého dne

Vůně dokonalého dne

Jsou dny, kdy všechno jde dokonale. Probudíte se s úsměvem na rtech, paprsky slunce se dotknou vaší pleti a vy prostě víte, že toto je jen váš den. Cítíte se plná energie, optimismu a nepopsatelného štěstí. Přesně takové pocity vykouzlí i nová vůně Summer Day od Cindy Crawford.

Jen si představte svůj dokonalý den. Jak by voněl? Jistě jemně, žensky a energicky. Summer Day, nová vůně od Cindy Crawford, ztělesňuje dokonale tyto vlastnosti, odráží v sobě pozitivní náboj a elán do života.

Svěží květinově ovocný parfém je plný léta a smyslnosti. Není vůbec náhodou, že takovou vůni představuje jedna z originálních topmodelek. Cindy léto miluje, před lety se přestěhovala z rušného New Yorku do slunné Kalifornie, kde žije poklidný a pohodový život se svým manželem a dětmi v přepychovém domě na luxusní pláži Malibu. "Není nic úžasnějšího než se vzbudit do krásného letního dne, který se prostírá za oknem," říká Cindy. "Je to nepopsatelný příliv nové energie a harmonie, který vám dává pocit, že dnes dokážete všechno."

Zní to jako pohádka? Možná ano, ale Cindy právě takový život vede. Mistrně si dokázala skloubit veleúspěšnou kariéru modelky, herečky, obchodnice a celebrity se soukromým životem, ve kterém se plně věnuje své rodině. Nikterak se netají tím, že ráda vaří, stará se o domácnost, ale zároveň se nebojí přiznat, že se ráda baví ve společnosti, jak nedávno dokázala na otevírání nového baru svého manžela v hříšném Las Vegas. Z divokých večírků se však ráda vrací o poklidného domova, ze kterého se ráda dívá na pláž a oceán s delfíny.

Čirý optimismus a báječná nálada dokonalého letního dne je jedním z nejhezčích životních prožitků. Cindy ho miluje: ráno vstát a být ihned políbena sluncem, modrou oblohou bez mráčků a přísliby nového dne. Jakou vůni Cindy v těchto chvílích miluje? Lehkou, svěží a hřejivou. Jednoduše Summer Day.

Unikátní optimistický vrchol se otevírá šťavnatou vůní melounu, kiwi, papayi a granátového jablíčka. Je zvýrazněn tóny Japonského yuzu, které má specifické osvěžující citrusové aroma. Srdce je tvořeno živoucím květinovým buketem něžné konvalinky, syringa, exotickým ibiškem a zlatou orchidejí, která uvolňuje svou vůni pouze když na okvětní lístky svítí slunce. Špetka květiny buddleia, kterou tvoří velké hrozny fialových kvítků šíří v srdci vůně jemné aroma vanilky. Summer Day se uzavírá elegantním závojem bílých dřev, jako je cedr, amyris a ambra, která dodává základu vůně přitažlivou hřejivost.

Flakón i krabička jsou elegantní, ozvláštněné zářivými letními barvami. Samotný flakón zdobí drobní něžní motýlci a vůně ve flakónu upoutává svým zlatavý sluníčkovým odstínem. Summer Day vás rozhodně nenechá na pochybách, v jakém ročním období se vzhlíží.

Na českém trhu si můžete dopřát novinku ve formě toaletní vody ve třech velikostech, parfémové vody a deodorantu. Na léto ideální kombinace, kterou si rozhodně nenechte ujít!

autor: Simona

Doporučujeme

Články odjinud