Vůně opravdového muže

Vůně opravdového muže

Stále více mužů dbá na svůj vzhled. Sledují módní trendy a ani kosmetika jim není cizí. Již dávno si nevystačí s obyčejnou vodou po holení. I oni hledají vůni, která vystihuje jejich osobnost a životní styl. Ať již vyzařují sílu, energii či poklid a nešetří s projevy něžnosti, vždy se najde ten správný parfém pro skutečného muže současnosti.

Silácký gentleman

Na úspěšné pánské vůně navazuje Oriflame smyslnou novinkou Ascendant. Ve smyslně-elegantním černém flakónu je ukrývá vůně stvořená pro vitální, aktivní a sebevědomé muže. Právě tmavý flakón vyjadřuje mužnost, jedinečnost, eleganci a smysl pro detail. Kombinuje svěží tóny bergamotu se sladkým fenyklem a jemnou vanilkou a je zástupcem orientální vůně v klasickém stylu. Vedle těchto ingrediencí ucítíte jedinečnou směs kardamonu, mandarinky, zázvoru a trpkého grapefruitu. Na ten navazuje již zmiňovaný fenykl spolu s levandulí a estragonem. Nakonec se na kůži muže rozezní hřejivá sonáta z vanilky, tonkového semene, cypřiše, vřesu, vetiveru a oblíbeného cedrového dřeva. Vedle toaletní vody najdete v katalogu také dva druhy deodorantu doplňující vůni.

Energický rebel

Pro městské rebely, kteří žijí svůj život na plné obrátky se skvěle hodí novinka od Diesel Fuel For Life. Pánský parfém Fuel For Life je okořeněný přírodními látkami – stimulující anýz a růžový grep, následuje přímý zásah levandule akumarinu a nakonec smyslná energie heliotropu a vetiveru - unikátní balzám, jehož vedlejší účinky jsou nekontrolovatelné. Vášně, emoce a smyslnost Fuel for Life jsou ukryty ve flakonech ukrývá navržených ve stylu retro futurismu, jsou stejnou mírou starodávné i sexy. Flakon pro pánskou verzi je oblečen do originálního plátěného pouzdra, lahvička připomíná nápoj plný energie z úchvatnéhoho rytého skla. Na toaletní vodu naváže v řijnu tělová řada obsahující deodorant a balzám po holení.

Něžný klasik

Dvojice Viktor&Rolf patří mezi rebely současné módní scény. Nekonvenční přehlídky, extravagantní styling, nečekané detaily klasických linií, to vše a mnohem více tyto dva návrháře vyneslo mezi špičku módních tvůrců. Když před pár lety uvedli dámský parfém ve tvaru ručního granátu nesoucí příznačný název Flowerbomb, všichni netrpělivě čekali na vůni pro pány. Dokonalým ztělesněním konceptu pánské kolekce „Monsieur“ značky Viktor&Rolf je parfém Antidote. Ke klasickému pánskému obleku pro nekonvenčního muže a elegantního gentlemana totiž nesporně patří parfém ušitý na míru. Antidote v překladu znamená substanci, která léčí, je to lék proti každodenní zasmušilosti. Svěží a pronikavá vůně s výběrem těch nejklasičtějších ingrediencí, jako jsou pačuli, santalové, cedrové a guajakové dřevo a plno různorodého koření je jako magický elixír. Jeho tvůrci si opět zahrávají s protiklady. Pánské esence pomerančového květu a levandule se snoubí s typicky dámským jasmínem. Antidote je další explozí květin.

Charismatický pohodář

Co ženy opravdu chtějí? Zapomeňte na luxus. Zapomeňte na rychlá auta a třpytivé šperky. Nic neudělá na ženu takový dojem jako určitý typ muže: ten, z něhož doslova sálá sebejistota a sexappeal. Muž, který je obdařen inteligentním smyslem pro humor a donutí jí k smíchu. Je to právě rafinovaná, ale stále přirozená směs šarmu, charismatu a osobnosti – a přesně to vystihuje pánská vůně bruno banani Pure Man. Pro muže, který je hrdý na to, že je muž. Nová vůně doslova přivádí ženy do stavu ryzího vzrušení. Magické umění svádění, podtržené neobvyklou směsí vzácných složek. Vůně se otevírá osvěžujícím mixem kořeněného anýzu a kardamonu, ruku v ruce s ovocnými akordy grapefruitu, mandarinky a bergamotu: výtrysk čerstvé energie pro úžasný flirt. Sálající vibrace v hřejivém srdci způsobuje kombinace něžného cyklámenu a jasmínu v objetí temperamentního cedrového dřeva. Vzrušující setkání nuancí, po nichž dostanete chuť na nová dobrodružství. Základ vůně slibuje čirou vášeň s erotickou esencí ambry, vetiveru a sladkého santálového dřeva s benzoinem. Hloubku a smyslné vzrušení dodává vůni mužné pižmo.

Světoběžník

Japonsko spolu s svou lidnatou metropolí Tokiem představuje pro obyvatele západního světa zcela jíný svět. Zvláště pak po setmění. Bledé smějící se tváře v zářivých červených nebo barevných čapkách. Záblesky neonových světel odhalující chvátající image města odmítajícího stmívání… Světlo zalévá všechny ulice a rohy nemilosrdně, zalévá i temné uličky. Yakitori a udon restaurace se ztrácejí v oblacích páry a ta vtéká do širokých ulic Shinjuku nebo Shibuja. V kontrastu se skleněnými budovami se majestátně tyčí obrovské, staletí staré stromy. Bonsaje se bouří proti svým zakrslým vzrůstem. Ve svých majestátních stínech mazlí chodníky, kde poletuje mladý duch, nekonečné nohy a neustále pulzující energie. Nová pánská vůně od návrháře Kenza je stejná jako Tokyo, proto se také tak jmenuje. Parfém zahrnuje energizující esence zázvoru, citronu a grapefruitu, vibrující noční život symbolizuje růžový pepř a hořký pomeranč. Světla představují houby shiso, maté a zelený čaj. Temnou kouty dokonale vystihuje esence dřeva guaiac, hřebíček a muškátový oříšek. Vůni vytvořila Marie Salamague, která se Inspirovala „mnohobarevnou“ japonskou atmosférou.

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud