Vůně pro děti? Proč ne?

Vůně pro děti? Proč ne?

„Maminko, já chci vonět jako ty!“ můžete zaslechnout od malých parádnic, když se s vámi mazlí. Vzpomeňte si na sebe, když jste byla malá. Já sama jsem první vůni dostala, když mi bylo asi 8 let a byla jsem hrozně pyšná, připadala jsem si tenkrát opravdu dospělá! Ale maminčin parfém není pro dětské tělíčko to pravé...

A tak pro maminky, které chtějí svým dětem dopřát „jejich vůni“, jsou na trhu voňavky, které jsou určeny speciálně pro děti. A ještě se u toho dětičky pobaví, protože design vůní odpovídá trendům, které jsou zrovna „in“.

Např.značka Disney již několik desetiletí vyrábí speciální dětské parfémy, které mají kromě příjemné a svěží vůně založené na vodní bázi bonus navíc - přesně mapuje, co u dětí a mládeže letí... Jako dárek může posloužit nejen některý z edice jednotlivých parfémů, ale i celé dárkové sady.

Pro nejmenší jsou určeny vůně, spojené s designem postaviček z Disneyových kreslených filmů a seriálů – nechybějí motivy z pohádek jako Sněhurka, Popelka nebo myšák Mickey s Minnie či z úspěšných filmů produkovaných studiem Disney – Spiderman a Auta, které potěší především kluky.

Pro starší slečny jsou na trhu parfémové super hity, prezentované postavami ze sitcomu Hannah Montana a filmové série High School Musical. Vhodným dárkem může být třeba set obsahující kromě parfému i pudr se třpytkami a lesk na rty (Hannah Montana Set) nebo třídílná souprava High School Musical 3 Set, která kromě vůně obsahuje oční stíny, lesk na rty & tetování pro dívky.

ČTĚTE TAKÉ:
Tipy pro krásnou pleť

Doporučujeme

Články odjinud