Vybarvené nehty

Vybarvené nehty

Čisté a upravené ruce představují nedílnou součást správného vzhledu každé ženy. Skvělým doplňkem jsou i barevné laky na nehty, které dokáží proměnit prsty v báječný módní doplněk. Ať již se rozhodnete pro jemné či výrazné odstíny, budete stále in.

I v nehtech vládnou módní trendy a vědci vymýšlejí stálé nové a nové inovace stejně jako v případě pleťové péče. Aktuální novinky mezi laky slibují lepší aplikaci, dokonalejší výsledek a déle trvající vzhled bez chybičky.

Hladké jako zrcadlo

Lakování nehtů se může stát skvělým zážitkem zakončeným dokonalým výsledkem. Přesvědčí vás o tom nové laky na nehty Expert Oriflame Beauty s dvěma jedinečnými inovacemi. Micro Technology představuje koncentrované barvené pigmenty rozdrcené na mikroskopické částečky, ty dodávají laku intenzivní barevné odstíny a složení, které se hladce nanáší. Další novinkou je originální aplikátor, jehož zdokonalený design spojuje 2 štetečky v 1. Lak díky tomu nanesete snadno, hladce a stejnoměrně jediným tahem.

Dvojitý štěteček vám pomůže lehce nanést báječně rovnoměrnou vrstvu. Topaz a 100 % přírodní pryskyřice zpevňují nehty, zatímco kalcium je pomáhá vyživit, hydratovat a zjemnit. Vybírat můžete ze šesti krémových a šesti perleťových odstínů. Na podzim doporučujeme syté odstíny Shimmering Diva a Passion Red či neutrální Fairytale a Sunset Pink.

Lesk jako blesk

Maybelline uvádí osm nových lesklých odstínů laku Colorama. Colorama Glossy Shades nabízejí nejen zářivé a lesklé barvy.

Multidimenzionální lesk řady Colorama disponuje vlastnostmi bezbarvého laku pro finální úpravu nehtů. Lesk a zářivá barva po celých sedm dní, dokonalé nehty během 60 vteřin. Lesklé laky mají skvělé podání sytých i jemných přirozených odstínů. Technologie Brillo Crystal přináší lesklejší barvu než dříve. Laky obsahují koncentrované pigmenty a velmi jemné částečky pro zlepšení barvy, která je díky nim méně matná. Barvy vytvářejí efekt skleněného povrchu. Colorama vydrží v bezchybné podobě až po dobu sedmi dnů – žádné odlupování, blednutí nebo škrábance.

Našimi favority jsou odstíny Cherry pro ty odvážné a Caffé Latte a Rose Pearl pro jemnější povahy.

Krása pod ochranou

Laky na nehty Resist & Shine od L'Oreál Paris přicházejí v nové podobě se složením obohaceným o UV filtr. Zářivá barva nehtů je tak chráněná nejen před odíráním a loupáním, ale také před zesvětlením.

Laky nyní obsahují obsahují fotostabilní UV filtr Mexoryl XL chránící barvu před působením světla, barva se tak nemění a zůstává stále stejně sytá a zářivá po dobu až jednoho týdne. Díky této technologii růžové odstíny nešednou, béžové nežloutnou a tmavé neblednou.

Produkty neobsahují toluen a formaldehyd a chrání nehty před lámáním a třepením. Resist & Shine nabízí 14 odstínů pro dokonalé nehty.

Foto: archiv firem

Doporučujeme

Články odjinud