Vychutnejte si skutečné letní grilování!

9 komentářů

JanKa
29. srpna • 16:09

My jsme dělali nedávno větší grilovačku s rodinou. trochu jsme válčili s organizací, ale nakonec jsme si půjčili grily z půjčovny cateringového vybavení a bylo to super :-) http://www.nfcp.cz/?s=gril&post_type=produkt

gadgittka
5. září • 19:04

to PetrKl: koukal jsem na ty stránky, kde si vybíráš gril, mají tam docela dorbý výběr. Co tedy řikáte na plynové grily obecně? je to vůbec zdravá příprava jídla?

eliza79
29. června • 22:31

Grilování to je něco. Když měl tatínek kulaté narozeniny na zahradě jsme udělali obrovskou párty, na které se grilovalo a pilo. Bylo to báječné. Na seznamu bylo tolik hostů, že jsme se s maminkou vyděsily a radši pozvali firmu pro catering udělaly jsme dobře. Oslava se povedla. Na svátečním stole jsme měli jak ryby, tak i maso a zeleninu.

PetrKl
23. května • 23:06

Terry5: Já si pořídila pěkný kontaktní plynový gril z E-outdooru. Taky tam mají dobrý výběr a ne tak drahé, jako u Bauhausu. Výběr docela široký, kromě plynových grilů i grily lávové nebo další věci na grilování.

terry5
1. února • 0:44

Škoda, že je to takové nezdravém, já bych griloval furt. Ale chce to dobrej gril, jako na vaření dobrý nádobí. Slušnej výběr je třeba v Bauhausu nebo hornbachu : Bauhaus leták , Hornbach leták .

bles
12. června • 18:38

tak mi zeleninu nakládáme jenom když stíhám, jinak to naskládám na gril a jsem ráda, že tam vůbec je - ale bez ní, to není ono. na stránkách hellmannsu jsem byla -recepty jsou tam dobré - zkouším vyhrát grilovací kuchařku (na gril moc nevěřím, ale třeba se na mě tentokrát štěstí usmějě:)) - tatarku zlikvidujeme během 14 dnů, takže výhra je v podstatě zadarmo. určitě všem doporučuji zkusit štěstí, protože majonézu jíme doma snad všichni a smska stojí jen 3 kč - ceny jsou pěkné a je jich dost každý den.

cici1234
11. června • 21:40

grilovani milujem a jeste ke vsemu jsem mela stesti a vyhrala jsem jeden grilik, diky, koupila jsem jednu tatarku a bylo to:-)

VeronikaF.
8. června • 1:29

Zelenina se nemarinuje z důvodu zachování vitamínů. Nám chutná více čerstvá položená na gril a jen lehce ogrilovaná na křupnutí při kousnutí, ale je to věc chuti.

rubydiam
26. května • 13:35

Tak jsem si článek přečetla, ale jelikož se grilování věnuji už pěknou řádku let, musím upozornit, na několik nepřesností.
tak například sůl by se do marinád vůbec neměla přidávat. Maso je potom suché. Maso solíme až těsně před grilováním.
Další nesmysl je, nemarinovat zeleninu. Já tedy umím namíchat koření sama, nasypu ho do igelitového sáčku, naleju tam olivový olej a zakapu pomerančovou šťávou a do toho vložím třeba cuketu na plátky a nechám marinovat do druhého dne i když tak dlouho to není potřeba. Nikdy jsem neměla ze zeleniny bláto a to ani z choulostivého lilku.

Doporučujeme

Články odjinud