Vyhlašování titulů na Miss ČR 2005 aneb bulvár je mimo

Přišla nám tisková zpráva od realizačního týmy Miss ČR 2005, reagující na články uveřejněné v bulvárních časopisech o chybě, při vyhlašování titulů Miss Silueta.

Vážení přátelé, vzhledem k nepravdivým informacím některých médií o vyhlašování titulů, jež v letošním ročníku Miss ČR 2005 udělovala porota, se na vás obracíme s následující informací: Porota rozhodla o třech titulech. Miss Elegance, Miss Talent a Miss Silueta. V kategoriích Miss Talent a Miss Elegance byli porotci velice jednotní v názoru na vítězky, takže obě Miss zvítězily s velkým náskokem. V případě Miss Silueta už porota zdaleka tak jednotná nebyla a měla dvě velké favoritky: Danielu Frantzovou a Agátu Hanychovou. O jeden hlas vyhrála Daniela Frantzová. Hlasy porotců vyhodnotil počítač, zkontroloval notář a v přímém přenosu na TV Nova přečetla Monika Žídková. Nikoli Bolek Polívka, který vyhlašoval Miss Talent a nemohl tedy nijak ovlivnit oznámení výsledku kategorie Miss Silueta. Miss Elegance vyhlásil Marek Eben.

Chápeme potřebu médií vytěžit z atraktivní tradiční soutěže krásy Miss ČR maximum zajímavých informací pro své čtenáře a zájmu novinářů si vážíme. Proto jsme vždy připraveni poskytnout vám maximální informační servis. Velice nás pak mrzí, když si profesionální společenský reportér nezjistí, kdo jakou kategorii vyhlašoval a vyrobí aféru o ovlivnění výsledků na základě naprosto nepravdivých odhalení. Měnit realitu, kterou mohli vidět miliony lidí v přímém televizním přenosu, je skutečně výkon za hranicí možného.

Děkujeme vám za přízeň S pozdravem Miloslav Zapletal za celý realizační tým Miss ČR 2005

Doporučujeme

Články odjinud