Vyhrajte hedvábně jemnou rtěnku SILKY KISS od Oriflame

Vyhrajte hedvábně jemnou rtěnku SILKY KISS od Oriflame

Vychutnejte si dotek hedvábí na svých rtech, který je pokryje závojem smyslnosti a neodolatelnosti.

Revoluční rtěnka Silky Kiss Oriflame Beauty obsahuje unikátní komplex SilkFeel, který umožňuje neuvěřitelně snadné nanesení barvy a zároveň zaručuje výjimečně lehkou a hedvábnou konzistenci. Lipidové složky uzamykají ve rtech přirozenou hydrataci, a dodávají jim hedvábně jemnou barvu a hladký efekt. 100 % přírodní fytosterol, z výtažků ze semen řepky a soji, rty vyživuje a chrání.

Unikátní komplex SilkFeel umožní perfektní rozvrstvení rtěnky po rtech a zanechá tak dokonalý efekt a intenzitu barvy. Lehké složení rtěnky Silky Kiss na rtech ani neucítíte. Lipidové složky dodají rtům hydrataci, hedvábnou barvu a hladký efekt. K dostání je v několika neodolatelných odstínech s aktivními minerály, které dodají barvě jas.

Nechte své rty ochutnat pocit, který na nich zanechá hedvábný dotek rtěnky Silky Kiss. S Oriflame je to snadné! Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a na 3 z vás čeká balíček se rtěnkou Silky kiss od Oriflame, v odstínu Red Velvet, v hodnotě 229 Kč.

Na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz se dozvíte více o široké nabídce přírodní kosmetiky a můžete si prolistovat katalog produktů on-line. Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň a poradců, kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz. Pokud by jste se sama chtěla stát kosmetickou poradkyní, můžete se přímo na internetových stránkách Oriflame ihned a jednoduše zaregistrovat. Spoustu zajímavých tipů, nápadů a reportáží naleznete na webové televizi na http://www.tv.oriflame.cz>www.tv.oriflame.cz

Doporučujeme

Články odjinud