Vyhrajte koupel plnou růží

Vyhrajte koupel plnou růží

Řada parfémavaných výrobků Volare od Oriflame je jednou z vůbec nejúspěšnějších v historii. Vůně Volare je sofistikovaná, smyslná ženská vůně, která se ovšem díky své modernosti nedá označit za vůni klasickou.

Je to ovocně květinová kompozice, ideální pro zvýraznění ženského šarmu a elegance. Její srdce tvoří růže, opojný šeříkový buket, kosatce a fialky.

Květinovou kompozici rozvíjí lákavě sladká vůně zralých broskví a meruněk a příjemně vyvážená kombinace santálového dřeva, ambry a pižma.

Novinkou v této řadě jsou Parfémované květiny do koupele. Jsou perfektní jako romantický dárek, třeba ke svátku zamilovaných, i jako potěšení pro chvíle, které chcete mít jen sama pro sebe.

Půvabné mýdlové plátky s vůní Volare promění koupel v luxusní zážitek, provoní a krásně zjemní celé tělo. Stačí nasypat na hladinu pár elegantních růžových lístků a pár dalších použít k masáži…

Soutěž s Oriflame

Udělejte si lázeň plnou růží, třeba ve vlastní koupelně – s Oriflame je to snadné!

Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a na 3 z vás čeká balíček s parfémovanými květy do koupele, parfémovaným tělovým pudrem a kuličkovým antiperspirantem v hodnotě 547 Kč.

Na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz se dozvíte více o široké nabídce pečující kosmetiky a můžete si prolistovat vánoční katalog, plný zajímavých tipů na dárky, on-line. Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň a poradců, kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz. Pokud by jste se sama chtěla stát kosmetickou poradkyní, můžete se přímo na internetových stránkách Oriflame ihned a jednoduše zaregistrovat. Spoustu zajímavých tipů, nápadů a reportáží naleznete na webové televizi na http://www.tv.oriflame.cz>www.tv.oriflame.cz

Doporučujeme

Články odjinud