Vyhrajte péči z hlubin moře od Oriflame!

Vyhrajte péči z hlubin moře od Oriflame!

Po staletí jsou minerály ze švédského moře známy svými terapeutickými účinky. Jejich magickou sílu vědci Oriflame uzamkli do tělové kosmetiky Swedish Spa.

Minerály z moře byly vybírány tak, aby pokožku celého těla revitalizovaly a oživily. Navíc svou příjemnou vůní přispívají rovněž k odplavení každodenního napětí a ke zklidnění mysli. Mořské minerály jsou obecně řečeno mořské nerosty, od jednoduchých jako je například mořská sůl až po složitější sloučeniny. Přípravky Swedish Spa obsahují mořskou sůl, která je bohatá na stopové prvky: sodík, draslík, hořčík a vápník a mořské minerály bohaté na stopové prvky: měď, zinek, hořčík a mangan.

Nyní se řada Swedish Spa rozrůstá o dva doplňující se přípravky péče o tělo. Noční tělové mléko s výtažky z mořských minerálů a Abrazivní tělový gel s krystaly mořské soli. „Domácí lázně“ od Oriflame jsou tak úplné!

První krok vám pomůže zbavit pokožku celého těla odumřelých buněk. Složení Abrazivního tělového gelu s krystaly mořské soli Swedish Spa obsahuje olej ze sladkých mandlí, který pokožku vyživuje a zjemňuje hrubé partie. Mořská sůl má kromě abrazivních schopností revitalizující a očistné účinky. O hydrataci vrchních vrstev pokožky se postará vitamin E, který chrání před působením volných radikálů a tím i před předčasným stárnutím. V noci se zintenzivňují regenerační procesy v pokožce a tělo je připravené ještě lépe využít blahodárné ingredience. Proto jako druhý krok vyzkoušejte Noční tělové mléko s výtažky s mořských minerálů Swedish Spa, které obsahuje hydratační glycerin, komplex minerálů pro další hydrataci a zjemnění; zvláčňující složky pokožku zklidní. Mléko má příjemnou mořskou vůni.

Soutěž s Oriflame

Udělejte si lázně ve vlastní koupelně – s Oriflame je to snadné! Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a na 3 z vás čeká balíček s Abrazivním tělovým gelem a Nočním tělovým mlékem Swedish Spa v hodnotě 498 Kč.

Na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz se dozvíte více o široké nabídce pečující kosmetiky a můžete si prolistovat vánoční katalog, plný zajímavých tipů na dárky, on-line. Kosmetiku Oriflame můžete zakoupit prostřednictvím nezávislých kosmetických poradkyň a poradců, kontakt získáte na infolince Oriflame 271 024 999 nebo na http://www.oriflame.cz>www.oriflame.cz. Pokud by jste se sama chtěla stát kosmetickou poradkyní, můžete se přímo na internetových stránkách Oriflame ihned a jednoduše zaregistrovat. Spoustu zajímavých tipů, nápadů a reportáží naleznete na webové televizi na http://www.tv.oriflame.cz>www.tv.oriflame.cz

Doporučujeme

Články odjinud