Madonna se nestydí Foto: Profimedia

Madonna se nestydí Foto: Profimedia

Lindsay Lohan má bouřlivá léta za sebou. Foto: Profimedia
Shakira s bývalým partnerem Foto: Profimedia
Megan Fox si s rapperem připili vlastní krví Foto: Profimedia
Britney Spears se na sociálních sítích ráda obnažuje Foto: Profimedia
15
Fotogalerie

Výhrůžky smrtí, přípitek krví i zrůdný vzhled: Přišly tyto hvězdy o rozum?

Sláva dokáže s někým pěkně zamávat. Na alkoholové excesy a některé výstřednosti jsme si už zvykli, patří to zkrátka k umělecké imagi. Zdá se ale, že některé slavné ženy to tak přehánějí, až u nich panuje podezření, jestli se dočista nezbláznily.

Shakira: Zpívá, že zabije svého ex

Populární zpěvačka se s partnerem Gerardem Piquém, s kterým má dva syny, rozešla loni v červnu. Dodnes se s tím ale evidentně nevyrovnala a nemůže skousnout ani fakt, že je šťastný po boku jiné ženy. Nejprve se do obou pustila v singlu Out of Your League, pak si na balkon naproti domu své tchyně postavila figurínu čarodějnice a před pár dny na Instagramu sdílela video, v kterém vytírá podlahu a zpívá písničku o tom, že možná zabije svého ex a jeho přítelkyně bude další na řadě. Není divu, že někteří fanoušci začali mít obavy o její psychické zdraví.

Jak vzal Piqué narážky od Shakiry? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 6

Madonna: Děsivá změna vzhledu

Na výstřední image popové královny jsme si už dávno zvykli. Poslední dobou ale Madonna své fanoušky spíš děsí. Prozradila například, že do postele chodí vybavená vibrátorem z čtyřiadvacetikarátového zlata. Pikantní detaily z její ložnice jsou ale to nejmenší. Na Instagramu pobouřila fotkou odhalených obřích ňader nebo bizarním videem, v kterém se zjeví v upnutém korzetu a se zaběleným obočím, případně tam stojí na čtyřech a předvádí, že olizuje psí misku. Fanoušci ji pak kvůli odulé tváři a podivnému líčení začali dokonce nazývat monstrem.

Pokračování 3 / 6

Britney Spears: Zavolali na ni policii

Po třinácti letech, kdy byl jejím opatrovníkem otec, vybojovala popová princezna loni na podzim u soudu svéprávnost. Znovu nabytou svobodu ale oslavovala velmi podivným způsobem, sociální sítě totiž doslova zavalila fotografiemi nahoře (a někdy i dole) bez. Nedávno ale o ni začali mít fanoušci opravdu strach, a zavolali na ni dokonce policii, když za necelý rok totiž už posedmé zrušila instagramový účet. Obavy v nich vyvolalo i nedávné video z restaurace, v němž se Britney chovala podivně a nesrozumitelně „blábolila“. Zhroucení ale zpěvačka popřela a hájila se, že byla jen lehce opilá.

Pokračování 4 / 6

Cara Delevingne: Tunel à la vagína

Modelka a herečka je všechno možné, jen ne nudná. A stejně výrazný je i její dům, který sama nazvala hernou pro dospělé. Jezdí tam třeba na koloběžce, hraje nahá na piano a má tam také tunel, který vypadá jako vagína. „Přemýšlím v něm, přicházím se tvořit. Tohle místo mě inspiruje,“ prohlásila krásná blondýnka, která budí pozornost také svou proměnlivou sexuální orientací nebo nedávným skandálem na letišti. Video, na kterém byla Cara zanedbaná a měla značné problémy s koordinací svých pohybů, vyvolalo velké obavy.

Pokračování 5 / 6

Lindsay Lohan: Alkohol, drogy a opletačky se zákonem

Známá herečka má za sebou velmi bouřlivý život, v kterém o alkoholové a drogové excesy ani problémy se zákonem neměla nouzi. Když se po dlouhé odmlce objevila opět v centru dění, vypadalo to, že se konečně dala do pořádku a z rebelky dospěla v rozumnou ženu. Pozornost vzbuzovala jen vyžilým vzhledem a menší obavy o ni měli fanoušci v roce 2016, kdy se rozešla s pohledným snoubencem. Zlomené srdce léčila na Sardinii a na fotkách ukázala větší bříško. Její otec prohlásil, že je těhotná, na dovolené přitom kouřila jednu cigaretu za druhou. Ať už to bylo jakkoli, dnes je herečka šťastná po boku bankéře, za kterého se provdala loni v červenci.

Pokračování 6 / 6

Megan Fox: Krvavý důkaz lásky

Hollywoodská hvězda ráda provokuje. Poté, co se rozešla s otcem svých dětí Brianem Greenem a našla si výstředního rappera Machine Gun Kellyho, začala plnit bulvární plátky svými podivnými výstřelky. Prohlásila například, že si na důkaz lásky se snoubencem připili vlastní krví nebo že mu přikázala, aby ji buď zabil, nebo oplodnil. Do společnosti pak chodí zásadně v hodně úsporných modelech a fanoušci ji začali kritizovat kvůli příliš umělému vzhledu, za který prý mohou plastiky. Tak snad nepůjde ve stejných šlépějích jako Madonna a další slavné ženy, které to s estetickými zákroky přehnaly na celé čáře.

Doporučujeme

Články odjinud