Výměna

11 komentářů

Enninka
23. února • 22:09

Naprosto strhující výkon Angeliny...mám jí ráda a měla sem jí ráda ale nevim proč tyhle role jí sedí víc než role drsňačky.
Všechno, beze zbytku sme jí věřila...emoce, smích, strach..prostě všechno...úžasný příběh, skvělé herecké obsazení, skvělá režie...

Petra.Barbie
5. února • 0:15

Filmové drama patří mezi můj oblíbený žánr. Jedná-li se o drama podle skutečné události, tím více mne láká jej vidět. Z filmu Výměna jsem odcházela plná hlubokých dojmů. Je to skutečně příběh, nad nímž musíte přemýšlet. Drama matky, jež zoufale hledá své dítě, bojuje s lidskou omezeností, což je v tomto případě losangelská policie, snažíc se dokázat, že znovunalezený chlapec není její syn - to je opravdu něco, co má neuvěřitelnou hloubku. Angelina Jolie zde podala strhující výkon, kdy dokázala, že není jen loutka s hezkou tváří, ale herečka schopná dramatického a vynikajícího hereckého projevu. John Malkovich jí zdatně sekunduje. Za velmi vypjaté momenty považuji scény v psychiatrické léčebně, kam je Christine na příkaz policie umístěna. "Léčba" elektrošoky, surové a nátlakové jednání, snaha vymazat pacientkám vlastní identické myšlení - toť na Vás nechá další hluboký dojem. Ovšem asi nejvypjatější jsou scény z druhé části filmu, kterou pro ty, co jej ještě neviděli, nechci až tolik prozrazovat. Naznačím alespoň to, že na scénu vstupuje člověk, jenž je vyšinutým deviantem, a dle svědectví je právě na jeho kontě smrt nevinných chlapců. Retrospektivní záběry jsou velmi drsné. Byl mezi nimi také syn Christiny? Jak dopadne samotný konec filmu, který se přenáší do roku 1935? V tuto chvíli není vhodné prozrazovat...Oceňuji skvělou Eastwoodovu režii. Eastwooda jsem nikdy nemusela jako herce, ovšem jeho režisérské počiny jsou vynikající a troufám si tvrdit, že stále lepší. Tvůrcům snímku se povedla též dobová atmosféra - účesy, móda, automobily, dekorace...z přelomu 20. a 30. let. Milovníci techniky jistě ocení rekonstrukci telefonní ústředny té doby, kde hlavní hrdinka pracuje jako vrchní telefonistka. Bezesporu se jedná o jeden z nejlepších filmů poslední doby.

Pema002
20. ledna • 16:04

angelinu nesnáším, ale film naprosto super...

Angelina***
15. ledna • 16:29

Angelinu mám ráda,jako jedna z mála hereček nemá plastické operace... Takže nerozumím tomu,proč by měla být umělá podle jednoho příspěvku.
Je tu tak bledá,že se téměř ztrácí. Film jsem ještě neviděla,ale velice mě zaujaly ty nádherné kloboučky,které má na fotkách na hlavě. Miluju tuhle starou modu plnou úžasných kloboučků!!!

zjanicka
15. ledna • 11:16

Taky jsem jsem Angelinu nepoznala, podle těch rtů je to, ale ona to je jasnééé :-D FIlm,ale bude dobrý...počkám až ho vydají do kina moc nechodíme.

Cinderela
11. ledna • 22:46

Námět filmu mě velice láká, ale Angeliku přímo nesnáším.

zeva
11. ledna • 10:34

Angelinu také nemusím, připadá mi jako "robotická žena", proto na film nepůjdu.

luxy
9. ledna • 10:51

škoda, že tam hraje angelina. na mě je hrozně umělá. asi na to nepůjdu

Zelená priserka
8. ledna • 16:46

Teda Angelinu jsem malem nepoznala. Rikala jsem si, ze vypada jako ona, ale ruku do ohne bych za to nestrcila.

REbeCA
8. ledna • 12:47

Jako matku bych tam videla nekoho jineho.Na film se těším,bude urco vyborny.

creamgirl
8. ledna • 11:26

film jsem viděla a doporučuji, Angelina opět předvedla skvělý výkon:-)

Doporučujeme

Články odjinud