"Vypadáte jako kostlivec z Dachau!" urazil Saudek Machálkovou

"Vypadáte jako kostlivec z Dachau!" urazil Saudek Machálkovou

Kontroverznímu fotografovi Janu Saudkovi (73) se zalíbilo moderování. Ve svém netradičně pojatém talkshow v TV Barrandov to už ale občas trochu přehání. Při posledním natáčení se mu podařil "bravurní" kousek. Nevybíravě urazil zpěvačku Leonu Machálkovou i jejího (a svého) přítele, architekta Bořka Šípka. Machálkovou dokonce nazval "kostlivcem z Dachau" a Šípka "oživlou skalničkou".

Leona Machálková a Bořek Šípek - natáčení talk show Jana Saudka, Praha - La Fabrika, 23.2.2009

Překvapená zpěvačka ale před kamerami ukázala, že ji nic nedovede vyvést z míry. Saudkova slova raději nijak nekomentovala. Leona si zachovala chladnou hlavu i poté, kdy se Jan Saudek zcela vžil do role dohazovače a snažil se svému kamarádovi domluvit, aby se s Leonou oženil.

"Slíbil mi, že si mě vezme," prozradila bezelstně Leona Machálková. Šípek se ale úspěšně vykrucoval. "Já jsem se po strastiplném, několikaletém rozvodu rozhodl, že si budu užívat svobody," opáčil a vzápětí popřel slova Machálkové, s níž žije už osm let a má s ní syna. "My se nechceme brát," tvrdil před televizními kamerami.

Na Saudkovo vehementní naléhání, že by ale do toho měli opravdu praštit, nakonec architekt souhlasil. Ale určil si časový horizont. "Nejdřív tak za patnáct let, to mi bude pětasedmdesát, to je ten správný věk," prohlásil Bořek Šípek. Názor Leony, že už bude stará a bude jí šestapadesát, nechtěl vůbec komentovat.

Jan Saudek - natáčení talk show Jana Saudka, Praha - La Fabrika, 23.2.2009

Saudek a svatba? Asi ano! Zato fotograf Jan Saudek se prořekl, že on sám jim zřejmě půjde příkladem. "Myslím, že po narození druhého syna bych si měl Pavlínu vzít. Měl bych to pro tuto ženu udělat, vážně o tom přemýšlím," prozradil Korzu a dodal: "Jestli se svatby dožiji, tak se bude konat v létě, se spoustou živých květů. To je to nejkrásnější období pro vstup do manželství. I když já se budu ženit už poněkolikáté, takže mi to až tak nepřijde," konstatoval s typickým humorem Saudek.

Doporučujeme

Články odjinud