Vypadáte starší než jste?

8 komentářů

Irtana
15. listopadu • 9:41

Ja používam niekoľko krémov, denné, nočné, proti vráskam, a to mi ešte nebolo ani 25, ale so starostlivosťou o pleť sa musí začať skoro, potom sa ženy čudujú, že majú toľko vrások. A čo nejde preč přizozeně, dá sa zakryť make-upom, ale zase, musí sa použiť kvalitné, osobne odporúčam la roche make up.

TeaKonečná
15. října • 9:45

Před jakoukoliv operací by se člověk měl zamyslet, jestli bez takového zákroku opravdu nemůže žít a jestli si je plně vědom následků v případě, že se něco nepovede. Můj manžel byl na operaci horních a dolích víček, u které se i mistr chirurg trochu utnul a přistřihl mu víčka tak, že do dnes si musí kapat do očí umělé slzy a z jizev měl ještě rok deprese...Pro mne je to na tolik odstrašující případ, že pravidelně o sebe pečuji a chodím na kosmetiku, snažím se žít zdravě, nekouřit a nepřehánět to a alkoholem. Mým tajným tipem je kosmetika Botuline medical, což je přírodní kosmetika, která nahrazuje efekt botoxu a vyhlazuje mimické vrásky, takže já to řeším takto.

gadgittka
14. srpna • 20:47

Ty kolagenové injekce znějí docela nadějně, díky za tip! Asi nejdříve vyzkouším méně drastický zásah než je facelift. Facelift je něco jiného něž botox! jde o plastickou operaci obličeje... třeba to nebude v mém případě nutné..

boxina
5. srpna • 9:20

Stresu mám dost jak v práci tak i doma, nicméně vrásky zatím nemám. Je mi 46 let, jsem silná a nikdy jsem se o pleť nijak výrazně nestarala, prostě na to zapomínám, takže u mne je to o genetice, oba rodiče i co si pamatuju babičku, tak na svůj věk nevypadali

Cadence
4. srpna • 8:59

gadgittka - mluvila jsem s kosmetičkou o kolagenových injekcích.Jedna vyjde asi na 2900Kč a vydrží až rok.Podle stavu pleti jsou na obličej potřeba 2.Na čelo a okolo očí a na zbytek druhá.Známá to podniká už několik let a je to opravdu dobré.Má to výhodu proti botoxu,že nemáš hubu jako nehybnou masku.

mmaya
2. srpna • 12:44

Já už jsem od dětství vypadala starší,protože jsem byla při těle.Jsem stále při těle,ale žádné chirurgické zákroky nechystám:o)

gadgittka
1. srpna • 10:21

Nikdy jsem nekouřila, vždy jsem spánku měla dostatek, stres jsem díky klidné domácnosti příliš nepoznala a sluníčku neholduju. Přesto moje pleť vypadá stále unaveně, strhaně a vypadám a cítím se prostě stará... Uvažuji o zákroku plastického chirurga, o faceliftu doporučíte mi to nebo si to mám jako vše radči nechat rozmluvit... nějaké negativní zkušensoti? Říkám si že tohle by mi pomohlo..

eda
1. srpna • 7:07

Každá matka by si měla řádně užívat malých dětí. Jsou plné něhy - no prostě první krůčky,první slůvka - to je to nejkrásnější.Proč se o to okrádat?

Doporučujeme

Články odjinud