6
Fotogalerie

Vypasené celebrity: Ztloustli jsme, no a co?!

Podívejme se na známé osobnosti, které mají oproti minulým letům několik kilo navíc. Poznáte v nich dávné idoly?

Herečka Kirstie Alley známá z filmů Kdopak to mluví je proslulá svým dlouholetým marným bojem s nadváhou. Za sebou má nespočet diet i následných jo-jo efektů. Jednašedesátiletá herečka ale vypadá, že si ze své váhy těžkou hlavu nedělá. Ze své tloušťky si dokonce utahovala v několika známých TV show, dokonce na toto téma měla svůj vlastní pořad.

Fotbalová legenda Diego Maradona se proslavil nejen jako nejlepší fotbalista světa. Byl známý i pro svou vášeň ke konzumaci alkoholu a kokainu. To vše se spolu s přejídáním samozřejmě podepsalo na jeho sportovní postavě. Zbavit se nadbytečných kilogramů se pokusil i na specializované klinice v italském Bolzanu.

Nicole Eggert patřila mezi nejkrásnější dívky známého a oblíbeného seriálu Pobřežní hlídka. Jako Summer - sexy blondýnka a plavčice, běhala po pláži po boku Pamely Anderson. Dnes je ale tahle herečka k nepoznání. Problémem byla její vášeň pro jídlo, kterou Eggert příliš nekrotila. I když Eggert v průběhu života několikrát přibrala a následně zhubla, vypadá to, že s kily navíc bojuje stále i po porodu malé dcerky.

Americký tanečník, rapper a bývalý model Kevin Federline se stal veřejně známý hlavně díky dvouletému manželství s popovou kráskou Britney Spears. Tehdy měl ještě vypracované sexy tělo. Jenže po rozvodu s Britney seknul s modelingem i tančením a pěkně nakynul.

Chaz Bono býval ještě před lety dcerou zpěvačky Cher. Jako Chastita se ale rozhodla pro změnu pohlaví, protože se ve svém ženském těle necítila dobře. Vypadá to, že přeměna pohlaví z ženy na muže se povedla více než dobře. Chaz je pořádný chlap jako hora.

I herec, dřívější filmový idol, Val Kilmer, který okouzlil diváky například ve filmu Top Gun či Batman, se nyní pyšní nadváhou a kulatými tvářemi. Kde jsou ty časy, kdy byl ozdobou akčních filmů. Z charismatického idola se stal oplácaný muž, který by se do svého batmanovského kostýmu jistě už nenasoukal.

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud