5
Fotogalerie

Vyřeší vaše problémy s úklidem multifunkční robotický vysavač?

Už vás vážně nebaví, jak se vám všude po podlaze válejí drobky a další všelijaké nečistoty? Robotické vysavače ušly od svého vzniku dlouhou cestu. Pojďme se podívat blíže na jeden prémiový multifunkční vysavač s mopem, který patří do rodiny značek Xiaomi.

Robotický vysavač s mopem ve vaší kuchyni udrží pořádek

Asi netřeba popisovat, jak může vypadat podlaha v kuchyni potom, co dovaříte. Různé zbytky po krájení, mouka a olejové skvrny. Baví vás tohle uklízet? Naštěstí existuje robotický vysavač s mopem ROIDMI EVE PLUS. Ten dokáže obě funkce provádět současně, nebo samostatně. Odsaje jakýkoli pevný odpad pomocí silného sání 2 700 pa. A co vytírání?

foto1.jpg

ROIDMI EVE PLUS má 250 ml inteligentní nádržku na vodu, která s elektronicky řízenou vodní pumpou udržuje správné množství vlhkosti mopovací podložky. V aplikaci APP můžete nastavit průtok vody v různých situacích. Plná nádrž vystačí na čištění až 250 ㎡.

ROIDMI EVE PLUS: automatická likvidace prachu, sterilizace a deodorizace

Po každém vysávání se ROIDMI EVE PLUS dostaví zpět do odpadní a nabíjecí stanice s LED obrazovkou a vysype odpad do přiloženého sáčku na prach. 3litrový velký pytel pojme 60 dní domácího odpadu a lze ho snadno vyměnit.

foto3.jpg

Součástí je i generátor deodorizačních a sterilizačních iontů, který dokáže neutralizovat bakterie, viry, parazity a odstraňovat pachy. Díky tomu vaši rodinu ochráníte zabít i běžné domácí parazity, jako jsou roztoči, plísně a bakterie (E. coli, Candida albicans, Staphylococcus aureus). Dokáže také vyčistit toxické chemikálie (amoniak a formaldehyd). Proces sterilizace je zobrazen na LED obrazovce.

ROIDMI EVE PLUS je kompatibilní s Xiaomi AI, Amazon Echo a Google Nest. Díky těmto domácícm asistentům můžete robota ovládat přes hlasové příkazy. 

foto7.jpg

S pokrokem v technologiích oblasti umělé inteligence a robotů mohou nyní produkty ROIDMI čistit váš dům bez jakékoli vaší obsluhy. I kdybyste byli celý den v práci, dokáže neúnavně vysávat, mopovat a starat se o domácí práce účinně jako nikdy předtím. ROIDMI vám tak uvolní ruce a zajistí pro vás čisté a zdravé domácí prostředí.

foto4.jpg

Doporučujeme

Články odjinud